Project omschrijving

Wie is Dorée den Hollander?

Dorée den Hollander heeft zowel binnen als buiten de food branche veel ervaring opgedaan. Als keukenhulpje bereidde ze onder andere gerechten voor Michelinsrestaurants. Jaren later bood ze haar gasten niet alleen een culinaire, maar ook een muzikale ervaring als zingende serveerster.

CATO CHEFT ‘T

Dootje Catootje brengt inmiddels eten en muziek samen in haar persoonlijke private dining experience. Met verse, pure ingrediënten uit het seizoen maakt ze verrassende smaakcombinaties. Ze is ervan overtuigd dat eten mensen verbindt. Daarvoor hoeft het niet altijd ingewikkeld te zijn. Meestal gezond, maar soms gewoon snel en simpel. Zolang het maar lekker is! Koken is wel haar creatieve uitlaatklep waarbij ze hart en ziel in haar gerechten gooit. Behalve zingend koken, schrijft Dorée haar eetervaringen op haar blog.

MasterChef Holland

Als freelance food marketeer deed Dorée den Hollander mee als kandidaat bij MasterChef Holland 2016. Sindsdien heeft ze haar professie op diverse locaties doorgepakt, maar ondertussen bleef ze bloggen voor Cato Cheft ‘t. Daarnaast organiseert ze kookworkshops, pop-up dinners, en ontwikkelt ze persoonlijke recepten.

dorée den hollander

Pianomuziek en AMUSEment

Dorée is een zelf-geleerd chef en stond vooraan bij de pruttelende pannetjes van haar oma uit Indonesië. Eten maakt volgens haar emoties los, net als muziek. Het bord is haar palet; het voelt voor Dorée als schilderen met smaken. De ingrediënten zijn de kleuren en zij is de artiest. Op aanvraag combineert ze het klaarmaken van het eten en de muzikale ondersteuning maar wat graag met elkaar. Dus mocht u een piano thuis hebben staan..

Boek deze chef

Wat Dorée serveert

Menu op maat

Beoordeel Dorées kookkunsten

[margin type=”15″]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page” num=”all”]
Geef hier jouw beoordeling over deze chefs

[RICH_REVIEWS_FORM]

Deel jouw ervaring met Dorée den Hollander!