Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Sap foodtruck De Sapkar is een leuke mintgroene Piaggio Ape die de lekkerste en gezondste sappen serveert. Deze truck is dus één grote bron vitamines en gezonde voedingsstoffen! Elk drankje wordt gemaakt van een basissap, zoals sinaasappel of ananas. Vervolgens komt er veel creativiteit aan te pas. Verschillende soorten groenten, fruit en kruiden worden aan de basis toegevoegd. Basilicum, verse munt, spinazie… je kunt het zo gek niet verzinnen!

De Sapkar maak geen gebruik van kleur- en smaakstoffen. Ook toevoegingen en andere onnodige ingrediënten worden achterwege gelaten. Doordat de foodtruck werkt met gekoelde slowjuicers blijven alle vitamines en voedingsstoffen zo lang mogelijk behouden. De sappen van De Sapkar zijn niet alleen qua inhoud uniek, zo worden ze ook gepresenteerd. Deze wagen heeft leuke miniflessen en mooie kannen om de sapjes mee te serveren.

De Sapkar heeft ook een filmpje waarin ze hun gezonde visie presenteren. Deze is hieronder te vinden.

Een sapje van De Sapkar a day, keeps the doctor away!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

Producten 

De Sapkar serveert sapjes en smoothies in alle smaken, geuren en kleuren. Ze zorgen ervoor dat alle producten een 100% natuurlijke, gezonde en vooral lekkere opkikker voor het lichaam zijn. De sappen bestaan uit groenten, fruit, kruiden en superfoods.

Capaciteit

Per uur kunnen er 50 sapjes gemaakt worden.

Weerbestendigheid

Net als de weerstand die je krijgt van het drinken van deze sappen en smoothies, is ook de weerstand van de sapkar erg goed. De sapkar kan tegen weer en wind, en kan zowel indoor als voor partijen die buiten plaats vinden geboekt worden!

Boek Deze Food Truck