Project omschrijving

De Pelikaan Foodtruck

De Pelikaan foodtruck heeft een prachtige foodtruck Texel on Wheels! Daarmee komen ze graag naar je toe. Zij bieden een ‘zee’ aan mogelijkheden aan. Van kokkels en oesters van het Was,  tot heerlijke zilte groenten. Deze lokale gerechten serveren zij graag op jouw event. Op die manier komt Texel naar jou toe! Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event kan betekenen? We denken graag met je mee!

De Pelikaan Foodtruck

De Pelikaan foodtruckDeze prachtige foodtruck is altijd een mooie toevoeging op jouw event. De zilverkleurige airstreamer met sierlijke decoratie is een fijne toevoeging. De pelikaan foodtruck is van alle gemakken voorzien en is op elk moment op elke locatie inzetbaar. Hier kan live cooking worden gedaan met verschillende gerechten. Het aanbod kan uiteraard aan jouw wensen worden aangepast.

 

Als bedrijf van Texelse bodem, is een bedrijfsvoering waarbij duurzaamheid de toon zet, iets wat van nature plaatsvindt. Zo gebruiken zij waar mogelijk lokale en regionale producten en veelal ingrediënten die ambachtelijk en/of duurzaam zijn geproduceerd of vervaardigd.

De Pelikaan Foodtruck op jouw event!

De Pelikaan FoodtruckOf je nu je bruiloft viert, je verjaardag in de achtertuin of een bedrijfsfeest; deze foodtruck zal jouw gasten niet teleurstellen. Ben je dol op visgerechten en wil je graag eens wat anders dan normaal, dan is deze truck ideaal! Staat het gerecht dat jij zo lekker vindt niet tussen het onderstaande menu? In overleg is er natuurlijk een heleboel mogelijk.

Menu

  • Ceviche: van kabeljauw met bosui, zeewier, waddengarnalen en dragon.
  • Pulled lamb: met een aardappelzeekraal broodje en zoet zure rode ui.
  • Skuumkoppe kokkels: met gin-zeewier mayonaise.
  • Lamvlees kroketjes: met waddenmosterd en zeevenkel.

VOLG Go Celebrate