Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

BioPieper Friet Foodtruck

De BioPieper is een mobiele cateraar met als voornaamste product hun biologische friet. Met de schil er nog aan blijven de meeste vitaminen van de aardappel behouden. Maar dat is niet het enige waar ze over na hebben gedacht. Van biologische servetjes en vorkjes erbij. Alles is vanuit een biologisch perspectief bepaald. Daarnaast hebben ze hun grauwe, grijze truck lang geleden omgetoverd tot een knalroze hippie foodtruck. Van kop tot teen beschilderd met hartjes, bloemen, vredessymbolen en puntige patatzakjes. Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

Een greep uit de gerechten van de BioPieper.

Producten/ Gerechten:

  • Friet
    Met de hand gesneden biologische aardappel met schil.
    Geserveerd met zeezout en biologische mayonaise.
Boek Deze Food Truck

De BioPieper is helemaal hip(pie)

De Biopieper

De BioPieper is met de knalroze hippiestijl in ieder geval een echte blikvanger. Het hippie element keert vooral terug in de manier waarop ze bij de BioPieper omgaan met hun producten. Puur natuur, zonder kunstmatigheden of vervuiling. Ook de frietuurolie is een mooi biologisch variant. Hierdoor kan het hele proces biologisch blijven en kunnen ze met zekerheid zeggen dat je ongedwongen kan genieten van je frietje! Benieuwd hoe jouw favoriete frietje smaakt? Deze foodtruck maakt ‘m graag voor je klaar!

Alles BIO

Van aardappel tot frituurolie. Bij de BioPieper is werkelijk alles vanuit biologisch perspectief bepaald. Naast de handgesneden friet met de schil er nog op vallen ook alle frietzakjes, servetjes en vorkjes onder de bio categorie. Zo is deze foodtruck niet alleen een lekkere, maar ook verantwoorde toevoeging voor jouw evenement. Of je nu een bruiloft geeft of dat onvergetelijke bedrijfsfeest organiseert, een feestje met een foodtruck is altijd leuker! Benieuwd geworden wat jouw mogelijkheden zijn? We denken graag met je mee.

De Biopieper
Boek Deze Food Truck