Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Cups ‘n Crêpes – Pannenkoeken Foodtruck

Cups ‘n Crêpes is een foodtruck die de lekkerste pannenkoeken van België maakt. Met hun felrode foodtruck reizen ze graag stad en land af om eenieder van de beste pannenkoeken te voorzien. Uiteraard nemen ze hierbij smaakvolle toppings mee. Van chocoladesaus tot sappige stukjes fruit, je krijgt hier een pannenkoek zoals je nog nooit hebt geproefd. Benieuwd geworden hoe jouw favoriete pannenkoek(variant) proeft? Cups ‘n Crêpes maakt ‘m graag voor je!

Boek Deze Food Truck

Food Truck Over

  • Pannenkoeken met toppings
  • Poffertjes met toppings
  • Crêpes met toppings
  • Koffie
  • Marokkaanse muntthee
Boek Deze Food Truck

Cups ‘n Crêpes

Cups n Crepes

Naast pannenkoeken kan deze foodtruck natuurlijk ook heerlijke crepes maken. Pannenkoeken, maar dan net iets dunner. In hetzelfde straatje vallen natuurlijk de luchtige, met poedersuiker bestrooide kussentjes, ook wel poffertjes genoemd. Ook als je graag wat te drinken hebt, maakt deze foodtrucker goede koffie, maar wat dacht je van traditionele Marokkaanse muntthee? Ook een zomerse mocktail maakt hij graag voor je! Loopt het water je al in de mond bij het denken aan een heerlijke crepe met een smeuïge laag Nutella en banaan? Dan is deze foodtruck ideaal voor elk soort eventement dat je maar kan bedenken.

Cups ‘n Crêpes op jouw event

Bij Go Celebrate snappen we dat je een to-do list hebt die nog langer is dan dat je zelf bent. Daarom helpen we je graag een handje. Of je nu een bruiloft, een bedrijfsfeest of een verjaardagsfeest in de achtertuin viert, met een foodtruck is alles leuker. Cups ‘n crêpes maakt voor alle zoetekauwen onder ons de lekkerste pannenkoeken, poffertjes en crêpes. Uiteraard met goede toppings geserveerd. Wat je ook wilt vieren, een feestje is altijd leuker met een foodtruck. Of het nu voor volwassenen is, de kids of allebei, met pannenkoeken maak je iedereen blij!

Pannenkoeken Foodtruck
Boek Deze Food Truck