Project omschrijving

Crêpes Mobiel

Jawel, u bent op de pagina terecht gekomen van de lekkerste crêpes en galettes van heel Nederland. Zo wil geschiede dat dit de perfecte match is voor het aankomende event of feestje wat je organiseert. Zoek niet verder, want de Crêpes Mobiel is een professionele food truck en belooft alleen maar tevreden gezichten. Waarschijnlijk heb je deze Crêpes Mobiel al eens eerder gezien, want hij staat vaker op grote evenementen.

De lekkerste crêpes en galettes

Denk bijvoorbeeld aan dunne franse pannenkoeken met verschillende hartige en zoete toppings. In 2007 startte Frederic Holaind zijn eigen rollende crêperie. Daarmee was een nieuwe crêpes foodtruck geboren. En dat deze truck als een razende door Nederland zou rijden is een cadeautje! Alhoewel wij het niet heel gek vinden. De flinterdunne Franse crêpes zijn namelijk bekend door heel Nederland en om te smullen. Daarentegen zijn de Franse galettes minder bekend, maar niet minder lekker. De galettes is het hartige broertje van de crêpe. Enthousiast geworden? Boek de truck voor een bedrijfsfeestje, bruiloft of andere feestgelegenheid.

Boek deze foodtruck

Over de Crêpes Mobiel

Waarom de Crêpes Mobiel een goede match is voor jouw feestje? Bijvoorbeeld om de:

Producten

  • Zo zijn er heerlijke crêpes.
  • En lekkere galettes.

Capaciteit:

  • Ook op grotere evenementen kan de mobiel voorrijden, dit verschilt per evenement. Maar geloof ons, de Crêpes Mobiel kan grote en kleine events aan.

Weerbestendigheid:

  • Ook wanneer het regent, komt deze food truck gewoon bij je voorrijden. Weer of geen weer. Daarnaast is de Crêpes mobiel voor zowel indoor als outdoor events beschikbaar.

De Mobiel van de Crêpes Mobiel

Niet alleen de maag, maar ook het oog wil wat. En laat het nu zo zijn dat deze food truck niet alleen heerlijke crêpes serveert, maar ook nog eens een ontzettend vette wagen is. Zo straalt de witte kleur vriendelijkheid uit en maakt het de truck ook nog eens uniek in uitstraling. De vriendelijke aankleding zorgt ervoor dat iedereen ermee op de foto wilt. Zie je hem bijvoorbeeld al staan op een grasveld op een bruiloft? Of onder een boom op een festival met een aantal stoeltjes er omheen? Juist. De Crêpes Mobiel is daarom niet alleen een verwenning voor de maag, maar ook voor het oog.

Deze foodtruck huren?

Wanneer je op zoek bent naar een food truck voor zoetigheid én hartige gerechten, denken wij dat dit een hele goede match voor je is. Maar twijfel je misschien over de grote of ben je niet zeker over de capaciteit? Bel gerust een van onze foodtruck matchmakers of geef je vragen door bij de vrijblijvende offerte. Geloof ons, wij hebben alle soorten vragen al gehad. Bovendien kunnen we je altijd verder helpen met het organiseren van het evenement.
[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/crepes-foodtruck-crepes-mobiel.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/crepes-mobiel-personeel.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/crepe-foodtruck-crepes-mobiel.jpg”]
[/slideshow]

VOLG Go Celebrate