Project omschrijving

Crêpe Centraal

Crêpe Centraal, een echte crêpe foodtruck, serveert vers en echt eten vanuit een vintage food truck. Sinds 2011 zijn ze gespecialiseerd in het bereiden van verse authentieke crêpes en galettes op locatie. Het food concept laat traditionele crêpes en galettes versmelten met moderne internationale smaken en ingrediënten. Het zien van het live bereiden van de crêpes is een stukje entertainment an sich en maakt daarmee uw evenement nog smaakvoller en gedenkwaardiger. Ervaar het zoete (ontbijt en dessert) en hartige (lunch en diner) assortiment van Crêpe Centraal en herbeleef de charme van slenteren door de straten van Parijs.

Boek deze foodtruck

Over deze crêpe foodtruck

Producten / gerechten:
Crepes en Galettes als ontbijt, tussendoortje, lunch of diner. Zowel hartig als zoet bij Crepe centraal kun je het halen!
Capaciteit:
180 crepes per uur, dat lukt ze wel!
Weerbestendigheid:
Zowel indoor als outdoor goed te boeken, en deze toffe truck kan wel een regenbuitje weerstaan.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/IMG_0055.jpg”]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/null.jpg”]
[/slideshow]

VOLG Go Celebrate