Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Churros4All

Churros hebben hun weg in Nederland helemaal gevonden. Deze Rotterdamse Churros4All brengt de Spaanse lekkernij naar Nederland, letterlijk voor iedereen. De glutenvrije foodtruck is nog zeldzaam in z’n soort. Als gat in de markt springt Vincent, de man achter deze foodtruck, in op de lactose-, suiker- én glutenvrije zoete hapjes. Oftewel, lekker voor écht iedereen. Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek Deze Food Truck

Menu

  • Glutenvrije churros
Boek Deze Food Truck

Churros4All: Glutenvrij

Gluten zijn een onderdeel van het eiwit dat in verschillende soorten meel wordt gebruikt. Doordat Churros4All gebruik maakt van amandelmeel, zijn deze churros naast dat ze ontzettend lekker zijn, ook nog eens glutenvrij. Voor alle mensen waarvoor een broodje, een pizza of een ander deegproduct geen optie zijn, biedt Churros4All dé oplossing.

Een van de eerste foodtrucks

Nadat Vincent in verschillende restaurants werkzaam is geweest heeft hij een veldkeuken gekocht. Dit was een rijdende keuken waarmee hij het concept van foodtruck uitoefende. Toen der tijd was dit nog geen bekend concept. Hij heeft daarna 20 jaar rondgevaren om zo veel van de wereld te zien, om vervolgens toch tot de conclusie te komen dat Rotterdam zo slecht nog niet is.

Het fenomeen foodtrucks was daarna niet meer weg te denken van verschillende feesten, festivals maar ook het Rotterdamse straatbeeld. De Spaanse cultuur heeft hij meegenomen en gecombineerd met de lactose-, suiker- én glutenvrije aspecten in zijn foodtruck.

Churros4All

Churros4All

Churros4All Foodtruck

Om echt kwaliteit te leveren heeft Churros4All een originele Spaanse churropan in de foodtruck ingebouwd. Met een eigenwijs lekker recept kunnen zij voor heerlijke churros zorgen. Dus, geef jij een feest in Spaanse sferen? Vind je churros heel lekker en wil je er zeker van zijn dat écht iedereen kan genieten van deze lekkernij? Dan moet je bij Churros4All zijn!

Boek Deze Food Truck