Project Description

Cedric’s Poffertjes

Cedric’s poffertjes is een ambachtelijke poffertjeskraam boordevol lekkernijen. Als klein jongetje had deze foodtrucker al een grote liefde voor alle zoetigheden die uit de keuken kwamen of in verschillende marktkramen werden verkocht. Dat dit liefde op het eerste gezicht was, bleek toen hij op z’n 19e ambitieus de stap durfde te maken. Hij wist namelijk precies hoe je met lekker eten mensen blij kan maken. Het begin van Cedric’s poffertjes was een feit. Nu, jaren later doet hij nog steeds waar hij goed in is – naast het eten ervan – het bakken van poffertjes!

Cedric’s poffertjes

Cedric's poffertjesVan een poffertjesbakfiets, een foodtruck tot een parasolkraam, Cedric’s poffertjes heeft het. Daarnaast is het ook mogelijk om een aanhangwagen achter de foodtruck mee te nemen zodat ze ook smaakvolle koffie kunnen schenken. Verder bieden ze ook nog bijpassende toppings voor de poffertjes aan. Zo kan je naast poedersuiker ook smeltchocola of likeur als kers op de poffertjes krijgen.

Cedric's poffertjesBoekweitmeel, weidemelk en liefde

Zelfs het meel van de poffertjes wordt op een ambachtelijke manier gemaakt. Bij de lokale molen wordt het boekweitmeel fijn gemalen. Met wat weidemelk erbij wordt de basis van dit zoete hapje gelegd. Dit is natuurlijk niet alles, want een meer ervaren poffertjesbakker met écht passie voor het vak, ga je niet vinden. Cedric’s poffertjes zijn voor iedereen een feest. Bij jong en oud tovert deze foodtruck een glimlach op het gezicht.

Menu

Pimp je poffertjes met verschillende soorten toppings:

  • Aardbeien
  • Likeur
  • Smeltchocola
  • Poedersuiker en roomboter

VOLG Go Celebrate