Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Flammkuchen – Cat’s Food

Flammkuchen uit een retro food truck, daar moet bijna wel een hip, Berlijns tintje aan zitten. Daarnaast is Cat’s Food een professionele wagen met de lekkerste happen. Bijvoorbeeld tarte flambeés met vlees en vis. Maar ze serveert ook vegetarische gerechten. Zo is er altijd voor ieder wat wils! Kortom, deze gezellig food caravan is de perfect match voor een markt, evenement of feestje waar goed eten wordt gewaardeerd. Bovendien kunnen we haar een echte professional noemen!

Boek Deze Food Truck

Food Truck Over

Waarom deze foodtruck een goede match is voor jouw feestje? Bijvoorbeeld om;

De producten

 • Heerlijke flammkuchen met;
   • Vlees
   • Of vis
   • En vega

  Geserveerd met zure room en crème fraîche voor de liefhebber.

Capaciteit

 • Maar ook om de capaciteit. Per event kunnen er ongeveer 200 gasten bediend worden vanuit de Cat’s Food food truck.

Weerbestendigheid

 • Daarnaast ook om het weer. Het liefste opereert Cat in neutrale of zonnige omstandigheden, maar een drup regen houdt haar niet tege
Boek Deze Food Truck

Cat’s Food

De foodtruck Cat’s Food bereidt de lekkerste flammkuchen op locatie. Bijvoorbeeld met vlees. Of met vis. Of een vegetarische variant. Zo weet je zeker dat iedereen wel aan zijn trekken komt. Heb je nog nooit flammkuchen gegeten? Deze flinterdunne, pizza-achtige deegwaren hebben de lekkerste toppings. Dat maakt ze een perfecte snack of voorgerecht. Bijvoorbeeld traditioneel met zure room, met kaas of kruiden. Vanuit haar retro carvannetje maakt de eigenaresse deze tarte flambées met vlees en vis vol passie klaar.

De foodtruck

Deze rollende keuken kan voor vele evenementen worden ingezet. Van festival tot bedrijfsfeest en van markt tot verjaardag. Kortom, alles is bespreekbaar. Wanneer je deze truck boekt, weet je in ieder geval één ding zeker. Cat’s Food zet je gasten in vuur en vlam met haar flammkuchen. Ook de gasten die het gerecht nog niet kennen, gaan smullen van het aanbod.

Boek Deze Food Truck