Project omschrijving

Case of Coffee

Case of Coffee is niet zomaar een koffie foodtruck maar een kleine, schattige foodtruck met een enorm goede uitstraling. Deze fijne foodtruck komt graag naar jouw event toe. Of dit nu gaat om een bruiloft op locatie, een verjaardag in de achtertuin of dat ene bedrijfsfeest waar mensen het jaren later nog over hebben, een feestje met een foodtruck is altijd leuker! Benieuwd naar wat deze koffie foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Case of Coffee

Case of CoffeeDe liefde gaat ten slotte door de maag. Na het drinken van zo’n heerlijke espresso kan jij weer vol energie de dag tegemoet. De Gusto Celeste Blend wordt ook iedere week voor jou vers gebrand. Deze foodtruck is ook ontzettend goed in het verrassen van het publiek. Zo zal je Case of Coffee altijd met verse en ambachtelijke producten voorbij zien komen. Wist je al dat ze de Jersey melk gebruiken? Ook dit is een ambachtelijke, duurzame melk die voller van smaak is. Daarnaast schuimt die ook heerlijk; waardoor iedere cappuccino een groot feestje wordt!

 

Naast de krachtige koffies, heeft deze foodtruck ook nog een ander mooi concept; de Rolling Rolls. Dit zijn ijsrolletjes in allerlei soorten en smaken. Hoe dan ook zit er bij deze foodtruck altijd wat lekkers bij!

Chocolade ijshoorn

Case of CoffeeCase of Coffee heeft altijd unieke (seizoensgebonden) producten. Zo hebben ze ook unieke chocolade ijshoorntjes Wat dacht je van het drinken van jouw favoriete koffie uit een chocoladebeker? Uiteraard zorgt deze foodtruck ervoor dat je wel even de tijd hebt voordat jouw chocoladekopje smelt!
Verder heeft Case of Coffee verschillende wagens. Ook als het event binnen of boven is, heeft deze foodtruck een ideale kar voor jouw event! Benieuwd geworden naar jouw mogelijkheden? We helpen je graag!

Menu

  • Verschillende soorten koffie
  • Rolling Rolls
  • Lekkernijen

VOLG Go Celebrate