Project omschrijving

Carlito Burrito

Mexicaanse burrito’s, quesadilla’s en traditionele soft drinks. Carlito Burrito biedt het aan. De Carlito Burrito foodtruck maakt niet alleen geweldig eten, maar geeft een hele unieke ervaring. Met theatrale bediening en felle folklore beschilderingen creëert deze Mexicaanse foodtruck een festivalgevoel.

Carlito Burrito foodtruck op een festivalCarlito Burrito is opgericht in 2012 door Carlito Riestra, geboren en getogen in Mexico. In Mexico is street food heel belangrijk en daarom wil Carlito deze ervaring doorgeven. Zijn Mexicaanse roots inspireren het eten wat hij maakt.

“Mijn liefde voor eten begon al op een jonge leeftijd, dankzij mijn moeder. Ze was een vreselijke kok! Daarom aten we vaak buiten de deur”  – Carlito Riestra

Carlito werkt al bijna zijn hele leven in de horeca, waar hij veel ervaring heeft opgedaan. Hij merkte dat street food steeds populairder werd, maar de kwaliteit vond hij maar middelmatig. Vervolgens zag hij een gat in de markt voor simpele, maar hele goede Mexicaanse gerechten. Carlito Burrito heeft een hoge standaard aan verse ingrediënten. Het eten wordt gemaakt from scratch en is van goede kwaliteit.

EEN MEXICAANS FESTIVALGEVOEL

Wat de Carlito Burrito foodtruck uniek maakt is natuurlijk ook de foodtruck zelf. Carlito’s foodtruck uit Breda is heel tof beschilderd. Helemaal in de stijl van Mexicaanse folklore, maar dan met felle neonkleuren. Ook zie je allerlei religieuze parafernalia, zoals mariabeeldjes en kruisjes. Dit versterkt de Mexicaanse vibes van Carlito’s foodtruck.

Wil je een foodtruck, met het complete plaatje? Van eten tot bediening, volledig in stijl? De Carlito Burrito foodtruck brengt het Mexicaanse festivalgevoel naar jou toe.

 

CARLITO BURRITO MENU

Burrito’s

Geroosterde 30,5 cm tortilla met gesmolten kaas, Mexicaanse rode rijst, vulling naar keuze, pico de gallo salsa (zoete tomaten, ui, koriander, limoensap), eigen recept Chipotle sour cream, home made salsa Ranchera en verse ijsbergsla

  • Cheeky Chicken, malse scharrelkip met Chipotle en tomaat
  • Pork Pibil, 14 uur slow cooked varkensschouder, achiote, limoen en sinaasappelsap
  • Halloumi en chorizo, gegrilld naar order: halloumi en artisanal chorizo
  • The Veg, geroerbakte knoflook, boerenkool, wortels, paprika, ui, groene bonen en koriander
  • Halloumiati, authentiek Cyprus gegrilld naar order
  • Extra’s: guacamole, chorizo of Halloumi kaas

Quesadilla’s

Geroosterde 30,5 cm tortilla, gevuld met gesmolten kaas, pico de gallo, guacamole en Chipotle sour cream

Aguas Frescas

Traditionele frisdrank gemaakt met natuurlijke ingrediënten

  • Tamarind
  • Hibiscus
  • Horchata & Coconut, rijst en kokosnoot drankje

 

VOLG THE Go Celebrate