Project Description

Boek Deze Food Truck

Caffè Lo-Vivo

Wauw, zie je deze koffie foodtruck al bij je voor komen rijden? Noem deze glanzende foodtruck van Caffè Lo-Vivo maar gerust een truck inderdaad. De klassieke Land Rover brengt jouw koffie in stijl naar de meest lastige locaties. Hiermee heb je direct een eye-catcher staan voor een stoer mannen of outdoor event. Wij weten zeker dat de gasten hier omheen zullen zwermen. Voor de truck en de koffie!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

Gerechten:

  • Espresso’s en andere koffievarianten.

Capaciteit:

  • De truck kan rond de 100 gasten per uur serveren.

Weerbestendigheid:

  • De Land Rover functioneert prima onder alle weersomstandigheden. Dat betekent, wel of geen weer, de koffietruck komt naar je toe.

Locatie:

  • Beschikbaar voor mooie opdrachten binnen Nederland.
Boek Deze Food Truck

To the beach and back

Deze koffietruck brengt koffie naar jouw gasten ff ze nu in de achtertuin staan, op het strand of op een berg. De Caffè Lo-Vivo truck scheurt er zo naar toe, klapt haar tent open en schenkt direct heerlijke koffie. Een mooie en handige foodtruck die rond de 100 gasten per uur kan serveren. Niet mis! Maar de keuze voor een Landrover komt niet zomaar ergens vandaan. Boeren in Costa Rica gebruiken de Land Rover al tientallen jaren om koffiebomen veilig van A naar B te brengen. Een favoriet van de koffieboeren dus, en ook van ons!

Caffè Lo-Vivo

Caffè Lo-Vivo doet er graag een schepje bovenop. Naast de flitsende buitenkant, schenkt deze truck ook ontzettend lekkere koffie. Voor perfecte espresso’s draaien ze hun hand niet om. En voor elke koffiedrinker is er wat wils, Caffè Lo-Vivo schenkt allerlei koffievarianten. De omgebouwde Land Rover kan wel tegen een stootje en heeft een ingebouwde espressobar. Een mobiele espressobar dus! Met als taak om overal de beste espresso’s te bezorgen. De Caffè Lo-Vivo rijdt gewoon naar je toe, waar je ook bent. Want een espresso is áltijd een goed idee.

Boek Deze Food Truck