Project Description

Eigenlijk is de geur van de versgebrande koffiebonen al genoeg om je over de streep te trekken. Als je dan ook nog eens de mooie vintage Fiat bus van Caffé Delizia ziet staan, weet je het zeker: dáár wil jij je koffie drinken! Deze foodtruck uit Amsterdam is uitgerust met hoogwaardige espressoapparatuur en is de aangewezen plek om op je evenement, feest, bruiloft, festival, beurs of bijeenkomst te genieten van een liefdevol bereidde koffiespecialiteit. De foodtruck is zowel met als zonder personeel in te huren.

Boek deze foodtruck

Caffé Delizia: Een professionele Italiaansse espressobar op wielen

Deze foodtruck is een opvallende verschijning. Alles aan deze foodtruck straalt kwaliteit, professionaliteit en smaak uit. Je ruikt het, je ziet het en je proeft het – precies zoals het moet zijn bij een goede koffie, espresso, cappuccino of één van de vele andere bijzondere koffies die de eigenaren voor jou en je gasten kunnen bereiden. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste biologische koffiebonen uit Italië.  De K van kwaliteit en koffie.  Ben jij van mening dat alleen de allerbeste koffie en thee goed genoeg is voor jouw feest, evenement, festival, bruiloft, beurs of zakelijke bijeenkomst? Reserveer dan een plekje voor deze authentieke foodtruck. 

Deze foodtruck huren zonder personeel

Je kunt de koffie truck ook huren zonder personeel. Bekijk vooral even de bijzonderheden en voorwaarden.

Bijzonderheden

Het is natuurlijk heel leuk om in zo’n oldtimer te mogen rijden. Helaas is dit niet mogelijk. Wanneer je deze foodtruck kaal wil inhuren, kan dit alleen met een van de eigenaren achter het stuur.

Informatie over de keuken

De foodtruck beschikt over een professionele twee groeps espressomachine (halfautomaat). Ook heeft Caffé Delizia twee ‘grind-on-demand’ bonenmalers voor koffie en espresso.

Afmetingen

Caffé Delizia is 4,6 meter lang, 1,85 meter breed en 2 meter hoog.

 

 

Boek deze foodtruck

Over Caffé Delizia

Gerechten:

  • Koffie

Capaciteit:

Caffé Delizia kan rond de 2500 gasten per evenement serveren.

Weerbestendigheid:

Caffé Delizia functioneert prima onder regenachtige weersomstandigheden.

Locatie:

Caffé Delizia is beschikbaar voor mooie opdrachten in heel Nederland.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/Caffe-Delizia-truck.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/caffe-delizia-koffie-malen.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/caffe-delizia-koffie-maken.jpg”]

[/slideshow]