Project Description

Brothers In The Hood

Het succes van Brothers in the Hood zit hem in het geheime recept. Voeg twee chef-koks toe aan een stoere bus en het resultaat is befaamd! Met hun streetfood voor fijnproevers verras je sowieso iedere gast op je eerstvolgende evenement! Laat je verbazen door hun heerlijke broodjes en streetfood snacks. 

Boek deze foodtruck

DE BROODJES VAN BROTHERS IN THE HOOD ZIJN “DAMN TASTY”

Als jij trek hebt in burgers, zoeken wij voor je uit in welke hood ze zich bevinden. Want behalve in Hoorn en de rest van Noord-Holland, bezoeken ze ook regelmatig de grote steden van Nederland. Go Celebrate proefde in Rotterdam zowel de burgers als nacho’s uit het assortiment. Met sappig vlees en pittig gekruide tortillachips waren we rondom gelukkig. Deze gasten hebben verstand van smaak. Gespecialiseerd in streetfood, maar verre van alledaags. Dit familiebedrijf op wielen komt graag langs om hun passie met jou te delen.

STREETFOOD VOOR FIJNPROEVERS

Waarom de streetfood gerechten van Brothers in the Hood bijzonder zijn? In plaats van een doorsnee burger hebben ze brioche broodjes met Confit de Canard! Ofwel gekonfijte eend. Normaliter wordt fruit gekonfijt door inleggen met suiker. Maar in het geval van vlees wordt het langdurig gegaard in een grote hoeveelheid vet. Zo blijft het niet alleen langer houdbaar, maar ook nog eens extra mals. Andere gevogelde varianten zijn de pulled chicken en Caesar bun. Maar ook voor vegetariërs hebben ze altijd iets in het assortiment.

FOODTRUCK MENU

Een greep uit de gerechten van Brothers in the Hood.

BURGERS en meer:

  • American style hotdog.
  • Brother burger met bacon.
  • Brioche Caesar met Romeinse sla, kip, bacon, rode ui en ansjovisdressing.
  • Gekonfijte eend met truffelmayonaise en compote van rode ui.
  • Pulled chicken met mango chutney en curry mayonaise.
  • Tortillachips met salsa, guacamole, en crème fraîche.

 

VOLG Go Celebrate