Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Broertjes Saté

Met een plaats in de Top Tien Lekkerste Saté van Nederland kunnen we met zekerheid zeggen dat de saté foodtruck van de Broertjes Saté dé specialist is op het gebied van Indonesische saté. Helemaal nadat de foodtruck uit Dordrecht in 2016 trotse winnaar waren van de 24Kitchen Foodtruckawards publiekprijs! Bovendien maken de broertjes hun heerlijke kip- en varkens saté volgens een oud familierecept. Zo is de smaak van het vlees helemaal authentiek en gefinetuned en weten de broertjes werkelijk alles van goede saté.

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

De broertjes zijn gespecialiseerd in het maken van Indonesische saté en serveren dit op stokjes in kip- en varkensvariant. Of nog beter: op een heerlijk vers broodje! Daarnaast heeft deze truck ook een bar waaruit ze drankjes kunnen serveren.

Boek Deze Food Truck

Broertjes Saté: naar authentiek recept

Broertjes Sate

De familie van de broertjes had altijd al een goedlopend Indonesisch restaurant in Dordrecht. Ze houden samen de familierecepten in stand met hun mobiele saté bar. Achter hun strak opgezette stand delen de strak geklede mannen de lekkerste saté uit aan hun gasten. Dit is echt een mooi gezicht! Op een grote bakplaat wordt het gemarineerde kip- en varkensvlees langzaam gegaard. Van de geur alleen al krijg je enorme trek!

Werken alleen maar met top ingrediënten

Naast het feit dat de saté van de broertjes helemaal vers en ambachtelijk is, is het ook nog eens verantwoord. De broertjes kopen hun knorrend- en kakelverse vlees namelijk in bij een slagerij die aan al hun kritische eisen voldoet (scharrelvlees, geen toevoegingen). Daarnaast wordt het brood voor de broodjes kipsaté door een professionele bakkerij gebakken. Helemaal gezond dus! Door de manier waarop de marinade en pindasaus gemaakt worden, is de saté een perfecte balans van zoet en pittig.

Echte authentieke smaak

Wil jij je gasten eens laten proeven hoe écht Indonesische saté smaakt? Met deze heerlijke ambachtelijke saté foodtruck wanen jij en je gasten je even helemaal in Indonesië!

Boek Deze Food Truck