Project omschrijving

Brazilian Cocktail Bar

De Brazilian Cocktail Bar is een unieke foodtruck die je van ver al ziet aankomen. De vrolijke en kleurrijke bar schenkt echt Braziliaanse cocktails. De truck is een tropische retrocaravan uit 1983. Deze mobiele Braziliaanse cocktail bar kan dus ook op elke gewenste plek worden neergezet. De cocktails worden ook ter plekke bereid en ook dat is al een feestje om naar te kijken. Wil je je even wanen in de Braziliaanse cultuur met een heerlijk drankje in je hand? Dan is deze foodtruck een fijne toevoeging aan jouw event.

Brazilian cocktail barDe Brazilian Cocktail Bar

Met verse vruchten, fijne muziek en een aantrekkelijke wagen is de Brazilian Cocktail Bar een zeer sfeervolle foodtruck. De dames achter deze foodtruck dragen hier dan ook zeker aan bij. Zo serveren zij de lekkerste cocktails op jouw event. Ze hebben smaakvolle mojito’s maar ook minder bekende Braziliaanse drankjes. Als je er zeker van wilt zijn dat de Braziliaanse sfeer naar jouw event wordt gebracht, dan is deze foodtruck meer dan geschikt!

Waarom Go Celebrate?

Bij Go Celebrate kan je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes voor je wordt geregeld. Dit alles doen we natuurlijk aan de hand van jouw specificaties en wensen. Wist je dat je al binnen 2 uur na een aanvraag wordt teruggebeld om samen te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen? Vanaf daar gaan we ook in rap tempo door. Dus ook als er haast bij zit, doen wij er alles aan om jouw die unieke ervaring te geven. Ook als je vegetarisch bent, mocktails wenst of alleen biologisch wilt serveren, hebben wij altijd een passende truck. Een foodtruck brengt hoe dan ook een gezellig sfeer met zich mee en een ervaring om nooit meer te vergeten.

Menu

  • Caipirinha: Cachaça – lemon – sugar
  • Caipiroska: Vodka – lemon – sugar
  • Sex on the Beach: Vodka – peach liqueur – orange juice – grenadine
  • Tequila Sunrise: tequila – orange juice – grenadine
  • Mojito: White rum – lemon – mint – sparkling water – sugar
  • Cuba Libre: White rum – Coco-Cola – lemon

VOLG Go Celebrate