Project omschrijving

Braaimobiel

Braaimobiel is een Belgische Foodtruck uit Gent met mobiele braai. Verder zijn de voordelen vrijwel eindeloos. Zowel bakken en braden als grillen en wokken. Met de mobiele barbecue zijn er vele mogelijkheden. Bovendien staat er een weerhaan op de schoorsteen die goede trek garandeert! Daarnaast zal de gezelligheid van het haardvuur een blijvende indruk op je gasten achterlaten.

Boek deze foodtruck

BRAAIMOBIEL BARBECUE: HET HELE JAAR DOOR BUITEN GENIETEN

Met de braai verzorgen ze zo een origineel barbecuefeest. Zowel in de zomer als in de winter. Niet alleen bedrijfs borrels en bruiloften, maar ook communiefeesten en opendeurdagen worden verzorgd. Naar believen wordt alles op de braai gebakken. À volonté als basis dus.

Met het barbecue team hoef je je nergens druk om te maken. Alles van voorbereiding tot afwas wordt geregeld. Zo kun je genieten van het knapperen van het hout en de geur van de gerechten. Met kwaliteitskeurmerk, kolenmakers en dikke, roestvrijstalen roosters is de buitenbarbecue zeker bijzonder. Ook Herman den Blijker is fan.

DIVERSE BBQ CATERING MOGELIJKHEDEN

Is de Braaimobiel BBQ foodtruck iets te groot voor bij jullie in de achtertuin? Geen probleem. Deze BBQ cateraar biedt verschillende opties aan. Het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk om een kleiner model te reserveren. Je krijgt hiermee dezelfde kwaliteit, maar in een wat compactere vorm!

BraaimobielGEZELLIGHEID, WARMTE EN SFEER

Hoewel Braaimobiel uit België komt, is de braai zelf oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. De Home Fires Braai is niet alleen geschikt als buitenhaard, maar ook mooie buitenkeuken. Zo staat de haard garant voor gezelligheid, warmte en sfeer. Daarnaast ben je natuurlijk voorzien van overheerlijke gerechten.

FOODTRUCK MENU

Een greep uit de gerechten van Braaimobiel.

Hapjes:

  • Krokante Kip
  • Gegaard buikspek en gegrilde ananas
  • Worstjes met verse tartaar saus

Tapas:

Bijvoorbeeld beenham met krieltjes uit de oven en zachte mosterdsaus.

Buffet:

Zowel warme als koude groenten, aardappel gerechten, brood en sauzen.

VOLG Go Celebrate