Project omschrijving

Er zijn van die trucks die eigenlijk bij iedereen goed scoren. En een daarvan is onze dEuSt! Een truck die weet dat man én vrouw blij worden van een glas drank. Bubbels, gin of misschien toch een cocktail? dEuSt! serveert het allemaal! Toch geen behoefte aan alcohol? Speciaal voor deze mensen zijn er ook non alcoholische varianten aan boord. Want zeg nou zelf: een feest is niet compleet zonder het glas te heffen, samen te toosten en los te gaan!

Wanneer dEuSt!?

deust!Deze foodtruck kan zich volledig aanpassen aan wat jij wilt. Van een chique zakenborrel tot private festijnen in je achtertuin: heus, denk aan dEuSt! Het is de ideale foodtruck als je voor max. 250 mensen een mooie belevenis wilt geven. Zij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen meer over hoeft te maken over de drankjes. Voor een feestje in de achtertuin, een dorpsfeest of voor de opening van jouw bedrijf, dEuSt maakt overal een feestje van!

deustBert en Jan

dEuSt! is een heerlijke foodtruck als je een kraam wilt hebben die weten wat ze verkopen. Goede dranken met goede mensen, want dat zijn ze zeker. Met Bert en Jan heb je gegarandeerd een gezellige avond. De mannen achter deze foodtruck zijn fijne en ervaren barmannen die weten wat ze doen. Zo kunnen zij altijd adviseren wat jij als topping kan nemen. Of je nu een wijndrinker bent, van Gin-tonics houdt of je liever laat verrassen, Bert en Jan regelen het voor je. Ook hun kleding kunnen ze gewoon aanpassen op wat wenselijk is. Barmannen met karakter, dat is wie ze zijn!

Over dEuSt!

Gerechten:

  • Wijn
  • Cava
  • Gin & Tonic
  • Cocktails
  • En alcoholvrijevarianten

[margin type=”15″]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page” num=”all”]

Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck

[RICH_REVIEWS_FORM]

Volg the Go Celebrate op social media