Project Description

Bon Frites

Bon Frites heeft een visie: “Let’s change the way we think about fast food.” Allereerst met frieten van biologisch geteelde aardappelen, dus zonder bestrijdingsmiddelen. Ten tweede, glutenvrije sauzen zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen. Bovendien is de mayonaise bereid met eigeel van kippen die met veel zorg worden grootgebracht. Tot slot hebben ze een samenwerkingsovereenkomst met Biologische bedrijven voor hun vlees-, groente- en kaasproducten. Lees eerst meer over deze friet foodtruck of boek hem direct!

BON FRITES ZOALS JE ZE NOG NOOIT GEPROEFD HEBT

De Biologische aardappelen worden met de hand gesneden. De schil blijft lekker zitten voor de extra vitaminen. Vervolgens worden ze geserveerd zoals jij het wil: met mayo, ketchup, of gewoon allebei?

Misschien dat je liever gaat voor geen gekruide variant. Bijvoorbeeld met basilicum, oregano, tijm en rozemarijn? En als je er nooit eerder van gehoord had, dan heb je nu de kans om het uit te proberen. Poutine! Dit Canadese gerecht heeft zelfs zijn eigen festivals. De basis bestaat uit Franse frites overgoten met dikke, bruine jus en bedekt met plompe kaas wrongels. Klinkt toch leuker dan samengeperste massa van door stremsel samengeklonkterde eiwitten.

VLEES VAN DE KEGELVORMIGE OFYR BARBECUE

De OFYR barbecue heeft een uniek design: De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als kookplaat. De warmte van het vuur wordt in vloeiend verloop uitgestraalt. Zo kun je tijdens je buitenbarbecue vanalles bakken. Of het nu een eitje of een malse biefstuk is.

FOODTRUCK MENU

Een greep uit de gerechten van Bon Frites

 • Biologische handgesneden frites variaties:
  • Poutine
   friet bedekt met jus en wrongels van kaas
  • Mediterraan
   met kruiden als basilicum, oregano, tijm en rozemarijn
 • Twister Potato
  krokante gespiraliseerde aardappel op een stokje
 • BBQ mogelijkheden
  • OFYR
  • Lavasteen