Project omschrijving

Speciaalbiertruck

Prins Pils doet een stapje opzij voor Koning Speciaalbier. De populariteit van lokaal gebouwen biertjes blijft maar groeien. Dat merkten Bas Boerrigter en Merijn Vlutters vanuit Café Bierlokaal de Engel. Hier schenken ze al jaren diverse lekkere biertjes. Met de Speciaalbiertruck spelen ze in op de groeiende vraag naar speciaalbier op evenementen. 

Deze drank foodtruck uit Oldenzaal doet het perfect op zakelijke borrels en privéfeestjes. Een super cozy sfeer in combinatie met een BBQ foodtruck! Zie je het al voor je? De malse lappen vlees op de grill met een heerlijk saison biertje bij de hand? Ervaar het leven als een bourgondiër met deze goed gevulde bier-bolide!

De SpeciaalbierbusJE KUNT ER OOK JE EIGEN LOGO OP ZETTEN

De Speciaalbiertruck is op verschillende manier in te huren. Je kunt ‘m met volgeladen koelkasten huren, maar ook als foodtruck zonder personeel. De wagen kan zelfs helemaal versierd worden in de huisstijl van een bedrijf.

DE SPECIAALBIERTRUCK IS GESCHIKT VOOR EEN FLINK FEESTJE

De Speciaalbiertruck kan feesten aan met 1000 gasten. Het is een flinke bus, met een lengte van 7,5 meter. De wagen is voorzien van acht tapkranen en vier koelkasten (325 liter per koelkast). Hou er wel rekening mee dat het even duurt om de koelingen helemaal koud te krijgen. Dat duurt een paar uurtjes. Daarna mag het glas geheven worden!

De SpeciaalbiertruckHOP ON FOR CRAFTBEER!

Ben je dus op zoek naar een leuke bar op wielen met de gezelligste barlui uit het Oosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan! Laat ons even weten hoe je het evenement voor je ziet. Misschien dat je een hapje, maaltijd of nog iets anders wilt serveren tijdens het feestje? We denken graag met je mee! Laten we er samen een leuk feestje van gaan maken. Ook wij zijn daar een grote fan van bij Go Celebrate. Wij zeggen alvast proost!

FOODTRUCK MENU

  • Speciaalbier
  • Wijn
  • Fris

VOLG Go Celebrate