Project omschrijving

Bep & Tilly

Bep & Tilly zijn 2 eigenzinnige zussen die met ruime ervaring in de entertainment graag jouw event komen opvrolijken. Zo kunnen ze de leukste typetjes spelen, doen ze kinderentertainment maar ook een mini theater is mogelijk. Op deze manier zorgen ze ervoor dat iedere gast zich welkom voelt. Benieuwd geworden wat deze entertainmenttruck voor jouw event kan betekenen? We denken graag met je mee!

Bep & Tilly, Rosita & Rasto, Annie & Sjaan…

Bep & TillyBep & Tilly kunnen de leukste typetjes spelen. Van waarzeggers Rosita en Rasto tot Annie en Sjaan. Rosita en Rasto zijn de waarzeggers van jouw event! Met een kleine knipoog vertellen ze jou wat je de komende tijd te wachten staat. Liever iets dat minder zweverig is? Dan bieden Annie en Sjaan de uitkomst. Deze interieurverzorgers staan vaak bij de toiletten bij evenementen, maar kunnen er ook met een doek en wat sop voor zorgen dat jouw gasten spik en span het event betreden.

Bep & Tilly en de creabus!

 Bep & Tilly zijn ook ideaal om het vermaak voor de kids te laten regelen. Als echte sfeermakers gaan zij enthousiast aan de slag. Met hun knalrode creabus komen ze graag naar je toe. Voor eenieder bieden ze oud-Hollandse handenarbeid, uiteraard in een modern jasje gestoken.  Voor jong of oud, voor welke gelegenheid ook, Bep & Tilly, beiden beëdigd ‘workshopleider’, laten creatieve inspiratie opborrelen bij iedereen. Een creatieve activiteit met een theatraal randje.

Bep & Tilly op jouw event!

Bep & TillyOok als je je gasten wat actiefs wilt laten doen, komen deze dames met raad. Met een mini theater kunnen de gasten door de truck heenlopen en maken ze de leukste situaties mee. Voor je het weet zit je ‘live in de uitzending’! Daarnaast spelen ze ook de leukste showmasters Mariët en Janet. Samen zijn ze ruim ervaren in de showbizz wereld en spelen ze spellen als ren je rot of een danswedstrijd. Hoe dan ook kunnen ze er zowel voor volwassenen als voor de kids een onvergetelijk event van maken!

VOLG Go Celebrate