Project omschrijving

BBQ Babes

Op zoek naar een unieke BBQ experience? Lees dan hier verder over de BBQ Babes! Een toffe Amerikaanse oldtimer bediend door bloedmooie vrouwen. Deze barbecue foodtruck maakt uitsluitend gebruik van eerlijke topproducten en zul je proeven! 

amerikaanse oldtimerBBQ BABES: STRANGE CAR WITH AN EVIL MIND

De Ford pickup truck van de BBQ Babes is 2010 overgekomen uit de Verenigde Staten. De bolide kreeg al snel de bijnaam ‘Chrisine’, vernoemd naar het gelijknamige boek van Stephen King. In zijn boek heeft de auto nogal een eigen wil met alle rampzalige gevolgen van dien.

Net als Christine uit het boek, vertoonde de Christine van de BBQ babes in het begin ook wat rare kuren. De lichten deden het soms niet, soms startte ze niet of soms kregen ze de auto niet meer uit. Spooky! Hoe dan ook, na heel veel liefde rijdt ze als een zonnetje.

amerikaanse oldtimerORIGINELE BBQ FOODTRUCK VOORZIEN VAN ALLE GEMAKKEN

Ondertussen is de BBQ foodtruck voorzien van alle gemakken. In de laadruimte is een 6 pits monstergrill ingebouwd. Ook is de wagen voorzien van dikke 200 watt speakers en gezellige feestverlichting. De truck is natuurlijk helemaal af met de BBQ Babes zelf. Alle burgers worden bereid door topmodellen van modellenbureau V-Models. Naast hun goede looks en uitmuntende grillvaardigheden weten zij als geen ander hoe je een leuk feestje bouwt! Alle dames hebben vooraf een BBQ cursus gevolgd aan de eigen BBQ Academy. Ze weten dus alles over de ingrediënten en grilltechnieken.

FOODTRUCK MENU

Alle burgers worden standaard geserveerd met sla, gebakken uien, frisse augurk, ingemaakte paprika en authentieke hamburgersaus.

  • De ‘Old Mc D.’ Gewoon lekker zoals een burger bedoeld is.
  • De ‘Tear Jerker’ met hete saus en jalapeño pepers
  • De ‘Cheezy Babe’ met lekkere pittige cheddar melt
  • Vegetarisch is mogelijk op aanvraag