Project omschrijving

Alma Libre Mexicaanse Foodtruck

Alma Libre staat niet alleen voor een vrije ziel, maar ook voor heerlijk Mexicaans eten. Het gaat dan om een eigen unieke manier van koken. Alma Libre kan worden ingeschakeld voor overheerlijke nacho’s en taco’s. Ook voor goede authentieke dranken, memalita’s en verschillende sweets staat ze voor je klaar. Daarnaast gaat het bij deze foodtruck uit Antwerpen niet alleen om het eten, maar ook om alle ervaring eromheen. Een stukje Mexicaanse sfeer neemt deze foodtruck absoluut mee naar jouw event. Ervaar Mexico als nooit tevoren!

Alma Libre

ALMA LIBRE: MEXICAANSE TOPPERS

De Alma Libre Foodtruck is volgeladen met de beste Mexicaanse ingrediënten om de lekkerste taco’s, nacho’s, tortilla’s en memelita’s klaar te maken. Deze foodtruck uit België maakt al het lekkers van de Mexicaanse keuken maar dan op een eigen unieke manier. Dat proef je meteen! Verslavend lekker, uniek en eigenzinnig eten kan Alma Libre als geen ander maken. Je mag zelf ook een beetje meekoken. De basis wordt voor jou klaargemaakt waarna je zelf mag kiezen uit een breed assortiment aan toppings. Kies bijvoorbeeld uit kip- of varkensvlees en diverse verse groentjes!

 

KEUZE UIT DIVERSE MEXICAANSE DRANKEN

Voor Mexicaanse dranken kan je bij Alma Libre terecht. Deze foodtrucker weet waar ze het over heeft. Daarnaast kent ze de verschillende smaken van de Mexicaanse keuken. Hierdoor weet ze jou gegarandeerd te verassen met haar authentieke dranken. Benieuwd wat ze jou te bieden heeft? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Alma LibrePASSIE VOOR DE MEXICAANSE KEUKEN

Karen is het gezicht achter deze foodtruck. Dat ze passie heeft voor eten en voor haar werk merk je gelijk. Zo heb je met Alma Libre gegarandeerd een gezellig Mexicaanse sfeer op jouw event met ontzettend lekker eten. Met deze uniek ingerichte foodtruck reist ze vele plekken af waar ze steeds weer nieuwe energie aan de omgeving geeft. Mexicaans eten is een smaaksensatie waarmee je iedereen kan verrassen.

FOODTRUCK MENU

  • Taco’s
  • Nacho’s
  • Mexicaanse dranken
  • Chili chocolade
  • Tequillakikkers
  • Memelita’s

VOLG Go Celebrate