Project Description

Matthi’s Foodtruck

Ben je op zoek naar een enthousiaste en smaakvolle cateraar in de buurt van Gent? Neem dan eens een kijkje bij Matthi’s Foodtruck! Chef Matthias staat bekend om de kwaliteit van zowel zijn eten als (vlotte) service. Eigenlijk is hij van alle markten thuis. Met een grote glimlach op zijn gezicht maakt hij de lekkerste ontbijtjes, fingerfood, lunches en burgers voor je klaar. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan!

MATTHI’S FOODTRUCK: DE ALL ROUND CATERAAR

Matthias werkt met drie concepten. Enerzijds kan hij ontbijtjes verzorgen. Dit doet hij met enige regelmaat vanaf zijn standplaats in Merelbeke. Matthias biedt hier een soort van drive-in concept aan. Terwijl je wacht in de auto, staat hij een lekker omelet, bakje yoghurt en tas versgemalen koffie voor je klaar te maken.

Matthi's FoodtruckOok maakt Matthias de lekkerste Spitburgers, een geliefde delicatesse op de Gentse Feesten. Hier staat hij dan ook elk jaar met zijn foodtruck. De rijk belegde krokante broodjes met sla, tomaat, geroosterde ui, honing mosterd sausje en aan de spit gebraden hesp doet het water in de mond lopen. Er is een een vegetarische variant beschikbaar.

Als laatst maakt de foodtruck ook diverse soorten gebak. Organiseer je een evenement waar je gasten wil voorzien van een tas koffie met iets lekkers erbij? Matthias maakt de lekkerste eclairs, chocoladetaart, fruittaart en vele andere soorten gebak.

ANDERE WENSEN? LAAT HET ONS WETEN!

Zoals eerder werd genoemd, is Matthias een echte all round cateraar. Wil je deze chef inhuren voor een ander type catering dan hierboven wordt beschreven? Laat het vooral even weten. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en dan gaan wij voor je kijken wat er allemaal mogelijk is.

FOODTRUCK MENU

  • Diverse Koffies
  • Verschillende soorten taart
  • Ontbijt & lunch
  • Spitburgers: broodje met warme breydelham en diverse groentjes
  • Pasta
  • Hapjes & desserts

VOLG Go Celebrate