Foodtruck Maastricht

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Maastricht en omgeving.

alle soorten food truck zijn beschikbaar in maastricht

Van het fine dining tot koffie en gewoon, simpel en goed street food met een Limburgse touch – foodtrucks uit Maastricht en omgeving zijn er in grote aantallen en grote diversiteit. Een bescheiden mobiele frituur of een rijdende champagnebar? 

Het is jouw feest – en alles kan! Maastricht is centraal gelegen en het is goed mogelijk voor jouw evenement een assortiment aan foodtrucks te laten uitrijden. Natuurlijk komt er dan wel eens een uit Weert, Venlo of net van over de grens bij Luik en Brussel, immers allebei dichterbij dan Rotterdam. 

gezien op trek maastricht?

Dat kan natuurlijk – grote kans echter dat de daar gespotte truck geen inheemse Limburger is. Trek is een grote, populaire reeks festivals die meerdere steden aandoet. Een foodtruck moet zich vaak in één keer opgeven voor meerdere locaties en kan dus al een eindje afgelegd hebben voor hij bij het Stadspark aankomt. 

Maar maak je geen zorgen – ook voor uw evenement kunnen van heinde en verre leveranciers komen – geef door waar u naar op zoek bent en we gaan aan de slag.

onze leveranciers

Go Celebrate heeft een breder en dieper aanbod foodtrucks in Maastricht dankzij onze zusterwebsite Go-Celebrate.fr – ook leveranciers van net over de grens uit Luik zijn bij ons goed bekend. Indien gewenst zorgen we aanvullend wél dat er Nederlandstalig personeel bij uw evenement aanwezig is.  

Enkele van onze klanten in Maastricht, Limburg en omgeving

Hoe het werkt

1. Aanvraag

Bekijk ons uitgebreide assortiment van foodtrucks en maak uw keuze voor één of meerdere trucks. Doe uw aanvraag vervolgens direct via de website.


2. Afstemming

Indien er nog vragen zijn, nemen we telefonisch contact met u op. We spreken uw specifieke wensen door en gaan op zoek naar de best passende leverancier.

3. boek

U ontvangt zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende offerte. Zodra u deze bevestigd heeft, leggen wij de gewenste foodtruck(s) voor u vast.