Barbecue Foodtrucks in
heel Nederland en België

Wil jij je evenement helemaal compleet maken met een foodtruck? Kies dan voor een originele barbecue foodtruck! Ideaal voor tijdens uw bedrijfsevent of huwelijksfeest. De bij ons aangesloten barbecue foodtrucks serveren (h)eerlijke gerechten, die op authentieke wijze zijn bereid.

 • Authentieke bereiding
 • slow cooking smokers
 • vegetarische opties

Wat serveert een barbecue foodtruck?

Go Celebrate werkt samen met verschillende barbecue foodtrucks. Al deze foodtrucks hebben hun eigen menu. Wat serveren onze foodtrucks zoal:

 • Hamburgers
 • Bratwurst
 • Kip
 • Vegetarische Spiesjes
 • Vis

De barbecue buffetten worden uiteraard altijd geserveerd met dagverse salades en brood.

blitz catering amsterdam foodtruck

Barbecue foodtruck huren voor jouw event?

Heb je hulp nodig bij het inschatten van de hoeveelheid porties, een vraag over jouw locatie of over de verschillende barbecue variaties? Wij staan voor je paraat. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel als mogelijk is contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.  Samen maken we er een top feest van!

Voordelen van Go Celebrate

 • Keuze uit meer dan 500 foodtrucks in Nederland en België
 • Van diner aan huis, tot meerdaagse congressen met 8000 man
 • Ontvang snel een eerste voorstel – aanpassen kan altijd nog!

Deze bedrijven gingen je voor

Van vleesliefhebber tot fijnproever

Dol op pulled pork, gek op gegrilde kip, of over de oren van spareribs? Wil je een mobiele barbecue huren en ben je dit keer op zoek naar iets origineels? Dan heb je in Go Celebrate de juiste partner gevonden.

Met een selectie uit tientallen BBQ foodtrucks zit er vast wel iets voor je tussen. Vraag een vrijblijvende aan en komt te weten welke BBQ foodtrucks er voor jou beschikbaar zijn.

bbq-catering-foodtruck-grillnsmoke

Authentieke bereiding in houtgestookte smokers

Bij de directe techniek worden de gerechten boven het vuur gebraden (de traditionele manier), en bij de indirecte techniek wordt het vlees door zijdelingse warmteafvoer langzaamaan gegaard (dit kan bijvoorbeeld als een foodtruck een barbecue gebruikt die dicht kan met een kap).

Andere dingen om op te letten

Vergeet daarnaast in je enthousiasme niet dat sommige BBQ foodtrucks hun kunsten vooral op outdoorevenementen vertonen. Vraag altijd even na of ze hun specialiteiten ook binnen kunnen uitvoeren, zodat je piepende rookmelders sowieso vermijdt. 

Heb je andere vragen over veiligheid, de geur van het eten of de hoeveelheid die je nodig hebt voor jouw bruiloft? Neem contact met ons op. Dan kunnen wij de perfecte match voor je vinden en beantwoorden we samen de vragen.

cateraar
De Gelegenheid werkt graag buiten met de OFYR BBQ.

Trek gekregen en klaar om te huren?

Heb je na het zien van onze BBQ foodtrucks al trek gekregen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. 

Al onze trucks zijn geschikt voor (grote) formele en informele evenementen en de meeste zijn zowel in- als outdoor in te zetten. Zo hebben we altijd genoeg trucks voor elk evenement of feest. Alvast veel plezier met kiezen en we horen het graag wanneer je vragen hebt!