Ideeën Voor Kinderfeestje

Organiseer een uniek kinderfeestje met een foodtruck!

Ieder jaar is het weer een uitdaging: iets origineels verzinnen voor tijdens het kinderfeestje van jouw zoon of dochter. Wie wil je kind uitnodigen? Waar ga je het feestje houden? En vooral, wat ga je met de kinderen doen en wat geef je ze te eten? Wij bieden een leuke en originele oplossing: boek een foodtruck voor op een kinderfeestje!

De kids die de foodtruckers een handje helpen

Natuurlijk is een foodtruck op zichzelf al een feestje om te zien. Naast dit vrolijke uiterlijk kan de trucker er ook een feestje van maken door de kinderen een kijkje in de keuken te geven. Zo kunnen de kids zien hoe alle lekkernijen gemaakt worden en kunnen ze de kok een handje helpen. Nadat ze lekker creatief bezig zijn geweest, kunnen de kinderen hun creaties en die van de kok heerlijk opeten.

Lijkt het je leuk om een foodtruck te huren voor je kinderfeestje, maar weet je niet zo goed welke je moet kiezen? Wij hebben 10 leuke trucks uit ons assortiment voor je op een rijtje gezet. Van een zoete poffertjestruck tot aan een foodtruck met frisse en gezonde fruitsnacks, wij hebben alles wat je zoekt!

De poffertjes van Miss Little Pancake zijn volledig biologisch en worden gemaakt van meel dat op ambachtelijke wijze wordt gemalen in een molen. Dat is nog eens een leuk verhaal om aan de kinderen te vertellen!

Miss Little Pancake

Naast poffertjes kan Miss Little Pancake ook authentieke American Pancakes bakken. Indien gewenst kunnen ze ook drankjes serveren (warme chocolademelk, limonades, frisse sappen) en hun producten lactosevrij klaarmaken. Bovendien hebben ze een groot aantal overheerlijke toppings!

2. Pancake Fan

Alle ingrediënten van de ‘Pancake Fan’ zijn volledig biologisch en afkomstig uit de Oregional. Naast verse pannenkoeken serveert eigenaar Eric ook gezonde smoothies op fruit- of yoghurtbasis. Wil jij de kinderen lekker en verantwoord laten eten? Neem dan een kijkje bij de Pancake Fan!

Pancake Fan

Formidable serveert heerlijke crêpes en galettes gemaakt van ambachtelijke Limburgse producten. Door rietsuiker, citroen en banaan te gebruiken worden hun producten bovendien op een verantwoorde manier gezoet. Eet Smakelijk!

Formidable

Crêpe Centraal is gespecialiseerd in authentieke crêpes en galettes. Bovendien worden de crêpes ter plekke bereid. Een onvergetelijke beleving voor de kids!

Crepe Centraal

5. Ons Lucy

Ons Lucy is een echte ijs en wafels foodtruck. In deze gekleurde caravan worden de creatiefste hapjes klaargemaakt. Van wafels op stokjes tot zelfgemaakte ijscreaties genaamd ‘Moonpops’. Daarnaast kan eigenaresse Sara ook glaasjes kinderchampagne serveren! Hoe feestelijk is dat?

Ons Lucy

6. Ik wil een ijsje

Als je deze foodtruck ziet, wil je net als de kids ongetwijfeld ook meteen een ijsje! Met z’n felle kleurtjes zorgt deze wagen voor veel feestelijkheid en vrolijke gezichten. Naast ijs serveert deze truck ook verse milkshakes en smoothies.

Ik wil een ijsje

7. Happy Chimney

Happy Chimney is de eerste officiële Chimney Cake foodtruck in Nederland! In het Nederlands worden deze zoete lekkernijen van deeg en kaneel ook wel ‘koek op stok’ genoemd. Als je op zoek bent naar iets anders dan poffertjes en ijs zit je met deze kegelvormige lekkernijen zeker goed!

happy chimney

Met een knipoog naar de jaren ’50 verzorgen ‘Dames van het verboden fruit’ allerlei gezonde lekkernijen. Van ontbijtjes tot toetjes en van fruitsnacks tot zelfgemaakte limonades. Heerlijk voor een zomers feestje in de tuin!

Dames van het verboden fruit

Fruit foodtruck Lekker Hotel Mama serveert smoothies en fruitbekers van 100% fruit. Helemaal gezond dus! Samen met de vrolijke, opvallende aankleding en passende naam is deze foodtruck perfect geschikt voor een kinderfeestje. Lekker en leuk voor de kinderen, en verantwoord van jou!

Lekker Hotel Mama

Mobiele photobooth Betsie is door haar schattige, roze uitstraling een perfecte toevoeging op een kinderfeestje. Met de leuke props (snorren, brillen, hoedjes) zullen de kinderen er erg veel plezier in hebben om op de foto te gaan! Bovendien zullen de foto’s er door de professionele fotografes prachtig uitzien. Ook meteen mooi om deze dag mee te herinneren en in te lijsten dus. Zo hoef jij niet steeds zelf met de camera in de weer en kun je rustig genieten van deze mooie dag. Leuk voor de kinderen en leuk voor jou. Smile!

Kijk ook eens op de volgende pagina voor leuke spelletjes- en thema-ideeën voor op een kinderfeestje.

Caravan Betsie

Geïnteresseerd geraakt? Neem gerust contact op voor een onvergetelijke dag

Wil je na het lezen van dit artikel graag een foodtruck huren voor een kinderfeestje? Neem gerust contact met ons op. Wij staan garant voor een goede uitvoering en hebben meer dan 250 foodtrucks in alle soorten en maten. Zo wordt het ongetwijfeld een dag om niet te vergeten!