Ben je op zoek naar een wrap foodtruck die op jouw evenement lekkere wraps komt maken? Dan zit je hier goed! Want van Vegawrap tot Pizzawraps, op deze pagina bieden wij een overzicht van ons aanbod van hippe, smaakvolle en heerlijke wraps uit foodtrucks. En de keuze is reuze. Weet je echter niet welke foodtruck je moet kiezen? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan en een collega neemt contact met je op om je smaak, verwachtingen en wensen door te nemen, zodat wij vervolgens jou de beste foodtruck aan kunnen bieden!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
wrap Foodtruck

Streetfood Foodtruck – Magneet

Haal met de Magneet foodtruck de gezelligheid naar jouw evenement! Twee vriendinnen maken hier de lekkerste nacho’s en wraps, maar kunnen het menu verder aanpassen op basis van jouw wensen. Daarom is alles is dus mogelijk vanuit deze originele omgebouwde kampeerwagen!
En ondanks dat er een aantal gerechten zijn die gewoon goed lopen, willen de chefs van de Magneet foodtruck zich niet al te veel vasthouden aan een vast menu.

De electrische foodtruck WATT

Niet iedere foodtruck is milieuvriendelijk. Tevens zijn onze rollende keukens al heel wat jaartjes oud en voldoen ze niet altijd aan de fijnstof richtlijnen. Maar dat doen ze bij Foodtruck Watt toch anders. Want deze elektrische Citroën HY foodtruck is 100% milieuvriendelijk en is helemaal gericht op de toekomst. Na 16 maanden sleutelen is deze foodtruck te huren voor feesten en partijen. Dus heb je watt te vieren? Laat dan deze foodtruck dan gezellig langskomen!

Foodtruck Watt
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan