Foodtruck West Vlaanderen

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in West Vlaanderen en omgeving.

alle soorten foodtrucks zijn beschikbaar in West Vlaanderen

Foodtrucks in België en met name foodtrucks in West-Vlaanderen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een waaier aan wereldse gerechten & streetfood is afkomstig uit de vele mobiele keukens die België telt.

Ook als u de heupen wil wiegen en de sfeer van een foodtruck festival wilt opsnuiven is er een veelvoud aan opties beschikbaar wat betreft de openluchtrestaurants. Van Brugge tot aan Oostende. De foodtruck festival kalender zit bommetje vol. 

gele pannenkoeken foodtruck
pannenkoek voor de bezoekers

Foodtruck huren in West-Vlaanderen en omgeving?

Een foodtruck huren is kiezen voor gezelligheid en een heerlijke sfeer. Tel daar de culinaire hoogstandjes bij op en de avond kan niet meer stuk. 

We nemen uw wensen graag op. Daarna gaan wij voor u op zoek naar een geschikte foodtruck die voldoet aan al uw wensen. Ten alle tijde zal een medewerker van Go Celebrate u op de hoogte houden van de vorderingen.  Of u nu kiest voor een BBQ foodtruck, Pizza foodtruck of een pasta foodtruck. 

Uw specifieke wensen zullen ten alle tijde centraal staan en rondom deze wensen zoeken wij de meest gepaste foodtruck. 

leveranciers in de complete beNelux!

In de afgelopen jaren hebben we een mooi foodtruck bestand mogen opbouwen in binnen en buitenland. Dit maakt dat we snel kunnen schakelen en een beroep kunnen doen op ons uitgebreide netwerk. 

Go Celebrate heeft een breder en dieper aanbod foodtrucks in België dankzij onze zusterwebsite Go-Celebrate.fr – ook leveranciers van net over de grens uit Luik zijn bij ons goed bekend. 

 

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over uw evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op uw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in uw mail. Kies uit de opties, vink uw keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats uw aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor u aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

voedsel uit de foodtruck

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor uw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoeft u niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor u. Of u nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtruck festival bezoek

Enkele van onze klanten in west vlaanderen, België en omgeving

antwerp expo logo
kbc logo
maveau bvba logo
confidas logo
soudal logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor u beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaalt u makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op uw geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haalt u een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kunt u hier vinden. Incidenteel is een aanvraag in West Vlaanderen duurder omdat er naar verhouding vaker meer reiskosten berekend moeten worden.

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.