Vlotte Vespa’s en andere aparte karretjes

Piaggio Ape food truck voor je eerstvolgende evenement

Wil je een foodtruck op locatie laten langskomen, maar kan er op kantoor geen bureau meer bij? Kijk je uit naar een toffe truck aan huis, maar is je achtertuin wat aan de kleine kant? Niet getreurd: onze Vespa Piaggio’s passen vrijwel overal! Deze kleinere karren komen veel makkelijker op plek naar keuze dan de traditionele trucks. Hieronder hebben we er alvast een paar voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod en lees meer over de voordelen.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Compact, Classic en Culinair

Piaggio Ape Food Truck van Vietnamama

Bij gebrek aan plek is het een voor de hand liggende keuze. Maar waarom zou je verder nog voor zo’n kleine kar kiezen? Nou… naast de klassieke uitstraling zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in allerlei kleuren. Links zie je bijvoorbeeld de mosterdgele streetfood truck van Vietnamama. Als je het lief vraagt, is het ook vast mogelijk om zo’n vlotte Vespa met stickers te beplakken voor jouw evenement. Verder verrast een Piaggio Ape food truck je zowel van buitenaf als van binnenin. Waar je gasten ook trek in hebben, voor de meeste Piaggio’s is het geen enkel probleem. We rijden zo een complete koffiebar of Vietnamees mini restaurant bij je naar binnen. Bánh mì, bananenbrood, of flatbread uit een Piaggio houtoven. Waar heb jij trek in?

Vespa varianten voor elk evenement

Van Ape A tot Cross Country model. Maar ook zelf geknutselde creaties zitten in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze enorme sombrero van Viva La Mexico? Voor bedrijfsborrels of andere besloten business snappen we dat je het liever strak houdt. De Italiaanse koffie kar Il Berreto is hier een mooi voorbeeld van. Maar ook deze kan zich gezellig laten aankleden voor diverse gelegenheden. De Vespa’s zijn super mobiel. Misschien ken je die scène uit Master of None wel. Spoiler alert. Waar ze nota bene met een kleine auto vast komen te zitten in een Italiaans steegje. De driewielige trucks zijn zelf nog smaller! Lijkt zo’n Piaggio Ape food truck je wel wat? Neem dan vooral een kijkje in onze uitgebreide galerij.

Piaggio Ape Food Truck van Il Berreto

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een friet foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan