Bonte busjes en toffe Transporters

Mercedes food truck voor je eerstvolgende evenement

Altijd al in een Mercedes-Benz bus willen zitten? Benieuwd naar hoe een brandweerwagen er van dichtbij uitziet? Goed nieuws! Hier hebben we wel een aantal foodtrucks voor! Van Mercedes-Benz bestelwagens tot omgebouwde minibussen. Van mobiele koffiebarretjes tot rollende friteuses. Hieronder hebben we alvast een paar Mercedes food trucks voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren door het aanbod en lees meer over de diverse Mercedes varianten.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Blussen met de Brandmeester Mercedes food truck

Mercedes food truck Brandmeester

Deze brandweerwagen weet wel wat pittig is. Als we ons niet vergissen, rijdt Brandmeester rond in een Mercedes-Benz LF 408 uit 1971. Hieruit serveren zij onder andere pikante Mexicaanse gerechten. Uit de brandweerwagen komen niet alleen nacho’s, maar ook royaal belaadde burrito’s tevoorschijn. Deze kan je gelukkig gelijk blussen met hun robuuste espresso’s en macchiato’s. Deze Mercedes food truck is namelijk ook nog eens een mobiele koffiebar. Met 100% Arabica koffie van LiveBuild helpt Brandmeester de koffieketen in Kameroen te versterken. De felrode verschijning zet zich dus nog steeds in voor zijn medemens. Wil je zo’n toffe Mercedes food truck op je feestje hebben staan? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan!

Smoren met de Brandt & Levie Mercedes food truck

Bij Brandt & Levie hoef je niet te blussen. Zij gingen met hun Mercedes food truck echter op de Italiaanse tour. Vooraanstaande charcutiers op Corsica leerden hen het vak. Maar ze besloten hun filosofie anders aan te pakken. In Baambrugge begonnen zij met het maken van verschillende smaken. De technieken uit Italië pasten ze toe, maar met varkensvlees van eigen bodem. Door een persoonlijke band met de boeren zorgen ze voor een diervriendelijke behandeling. Ook krijgen te varkens gevarieerd te eten en krijgen ze alle vrijheid om in het veld te wroeten. Het vlees wordt uiteindelijk gekruid of gefermenteerd en vervolgens gedroogd in speciale rijpkamers waarde de temperatuur goed wordt gereguleerd. Nu staat Brandt en Levie minstens zeven soorten worst te serveren uit hun Mercedes food truck. Deze knalroze kar lijkt overigens verdacht veel op een Vario bus. Wil je die van dichtbij bekijken? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan!

Mercedes food truck van Brandt en Levie

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een friet foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan