Foodtruck Maastricht

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Maastricht en omgeving.

alle soorten food truck zijn beschikbaar in maastricht

Van het fine dining tot koffie en gewoon, simpel en goed street food met een Limburgse touch – foodtrucks uit Maastricht en omgeving zijn er in grote aantallen en grote diversiteit. Een bescheiden mobiele frituur of een rijdende champagnebar? Het is jouw feest – en alles kan! Maastricht is centraal gelegen en het is goed mogelijk voor jouw evenement een assortiment aan foodtrucks te laten uitrijden. Natuurlijk komt er dan wel eens een uit Weert, Venlo of net van over de grens bij Luik en Brussel, immers allebei dichterbij dan Rotterdam.

gezien op trek maastricht?

Dat kan natuurlijk – grote kans echter dat de daar gespotte truck geen inheemse Limburger is. Trek is een grote, populaire reeks festivals die meerdere steden aandoet. Een foodtruck moet zich vaak in één keer opgeven voor meerdere locaties en kan dus al een eindje afgelegd hebben voor hij bij het Stadspark aankomt. 

Maar maak je geen zorgen – ook voor uw evenement kunnen van heinde en verre leveranciers komen – geef door waar u naar op zoek bent en we gaan aan de slag.

onze leveranciers

Go Celebrate heeft een breder en dieper aanbod foodtrucks in Maastricht dankzij onze zusterwebsite Go-Celebrate.fr – ook leveranciers van net over de grens uit Luik zijn bij ons goed bekend. Indien gewenst zorgen we aanvullend wél dat er Nederlandstalig personeel bij uw evenement aanwezig is.  

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

Friet

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in Maastricht, Limburg en omgeving

Waarom Go Celebrate

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. Incidenteel is een aanvraag in Maastricht duurder omdat er naar verhouding vaker meer reiskosten berekend moeten worden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is. 

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.