Foodtruck Limburg

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Limburg en omgeving.

alle soorten foodtrucks in Limburg zijn beschikbaar

Levensgenieters opgelet. Allereerst hartelijk welkom op de plek waar jij je foodtruck in Limburg en omgeving tegen gaat komen, maar eerst gaan we voor je opsommen wat onze mobiele keukens in Limburg zoal tevoorschijn toveren vanuit hun culinaire vierwielers. Stoelriemen vast. Komen ze; Ambachtelijke frites, Hamburgers, IJs, Koffie, Crepes, Poffertjes, Gezonde Smoothies! Dus.. organiseer jij binnenkort een feest of evenement thuis of vlakbij kantoor? De keuze is reuze! Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan, dan sturen wij jou de mogelijkheden door op basis van je wensen!

foodtruck wrap & rolling

Foodtruck huren in Limburg is gemakkelijk en snel gerealiseerd!

Ben je namelijk op onze website al een favoriet tegengekomen, of kwam je een foodtruck in Maastricht of elders tegen tijdens een foodtruck festival, dan duiken wij ons groeiende foodtruck bestand in met ruim 500 foodtrucks, om te kijken of de agenda’s van onze foodtruckers het toelaten om jullie kant op te komen. wat onze klanten als erg prettig ervaren is dat ze 1 contactpersoon krijgen tijdens dit traject . Zo houden we de lijntjes kort met elkaar en kunnen we snel schakelen!

Foodtruck festivals in Limburg

Foodtruck festivals in Limburg zijn eigenlijk altijd een groot succes. Het Stadspark loopt elk jaar weer vol met duizenden food liefhebbers tijdens TREK Maastricht. Vanuit tientallen mobiele keukens kan het publiek proeven van al het lekkers van over de hele wereld. Naast het food festival TREK is ook het foodtruck festival Foodstock een populair foodtruck evenement in Limburg. Dit feest strijkt o.a. neer in Heerlen en Weert. Genoeg culinaire hoogtepunten dus om naar uit te kijken in de provincie Limburg!

foodtrucks op een feest

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

vers fruit smoothie

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in Limburg en omgeving

wiertz logo
woodapple
remarkt logo
arvato

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. Incidenteel is een aanvraag in Limburg duurder omdat er naar verhouding vaker meer reiskosten berekend moeten worden.

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.