Foodtruck Leuven

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Leuven en omgeving.

alle soorten foodtrucks zijn beschikbaar in Leuven

Zoekt u een foodtruck in Leuven? Wij regelen het voor u! Met meer dan 300 foodtrucks verspreid over de hele Benelux zit er ook voor uw event een perfecte bij. Heeft u al genoeg te regelen en heeft u, uw wensen klaar, dan nemen wij deze zorg van u over. Benieuwd wat een foodtruck in Leuven en omstreken te bieden heeft? Voor de beste foodtrucks en service zit u hier helemaal goed.

banh mi foodtruck buiten

Bierstad Leuven

Leuven is dé bierstad met talrijke goede cafés en brouwerijen. De stad heeft ontzettend veel goed culinair eten en drinken te bieden aan eenieder. Met verschillende biercafés, bierrestaurants en bierevenementen is Leuven echt een bierstad. Leuvenaren houden van een goed drankje. Wilt u graag een goede foodtruck in Leuven die dit weerspiegeld? Dan is The Bootlegger Bar meer dan geschikt. Deze Foodtruck laat u even zorgeloos meenemen in nostalgie.

Met heerlijke huisgemaakte mocktails, cocktails of andere bubbels laat deze foodtruck in Leuven u écht genieten. Wilt u net even iets meer dan normaal met wat extra’s voor het oog? Deze foodtruck in Leuven en omstreken is een prachtig voorbeeld.

onze leveranciers

Go Celebrate heeft een breder en dieper aanbod van foodtrucks in Leuven en foodtrucks in Belgie dankzij onze zusterwebsite Go-Celebrate.fr – ook leveranciers van net over de grens uit Luik zijn bij ons goed bekend. 

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over uw evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op uw verwachtingen.

2. Maak uw keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in uw mail. Kies uit de opties, vink uw keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats uw aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor u aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor uw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils.  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid. 

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoeft u niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor u. Of u nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk België de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in Leuven en omgeving

Acerta
ku-leuven
Cinoco
Accor
BNP Parotas Fortis

Waarom Go Celebrate

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaalt u makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op uw geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haalt u een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kunt u hier vinden. Incidenteel is een aanvraag in Leuven duurder omdat er naar verhouding vaker meer reiskosten berekend moeten worden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is. 

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij u in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.