Een foodtruck in Leuven of omstreken nodig? Wij regelen het voor je! Met meer dan 300 foodtrucks verspreid over de hele Benelux zit er ook voor jouw event een perfecte bij. Heb je al genoeg te regelen en heb je je wensen klaar, dan nemen wij deze zorg van je over. Benieuwd wat een foodtruck in Leuven en omstreken te bieden heeft? Voor de beste foodtrucks en service zit je hier helemaal goed.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Foodtruck in Leuven nodig? Hier zit je goed!

In Leuven is van alles te beleven dus wij snappen dat je jouw gasten graag die extra touch wilt geven op een event. Of je nu een specifieke zoekopdracht hebt, verschillende dieetwensen of opzoek bent naar de hele beleving om de foodtruck heen, wij kunnen je helpen. Het enige dat wij nodig hebben, zijn jouw wensen. Benieuwd wat we jouw event te bieden hebben? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend een offerte aan!

kerstborrel

Bierstad Leuven

Leuven is dé bierstad met talrijke goede cafés en brouwerijen. De stad heeft ontzettend veel goed culinair eten en drinken te bieden aan eenieder. Met verschillende biercafés, bierrestaurants en bierevenementen is Leuven echt een bierstad. Leuvenaren houden van een goed drankje. Wil je graag een goede foodtruck in Leuven die dit weerspiegeld? Dan is The Bootlegger Bar meer dan geschikt. Deze Foodtruck laat je even zorgeloos meenemen in nostalgie. Met heerlijke huisgemaakte mocktails, cocktails of andere bubbels laat deze foodtruck in Leuven je écht genieten. Wil je net even iets meer dan normaal met wat extra’s voor het oog? Deze foodtruck in Leuven en omstreken is een prachtig voorbeeld.

De lekkerste Oosterse gerechten van Báhn Mì

Báhn Mì is een heerlijke foodtruck in Leuven met de Vietnamese keuken. Door een breed assortiment aan echt Vietnamese Streetfood, gemaakt met verse, verrassende en authentieke ingrediënten waan je je echt even in Oosterse sferen. Met deze foodtruck verras je jouw gasten sowieso want deze heerlijke keuken kom je niet vaak tegen. Loopt het water al in je mond bij het horen van Vietnamese Baguettes, Noedelsalades en summerrolls, dan zit je met deze foodtruck helemaal goed. Nieuwsgierig geworden? Check hier de pagina van deze foodtruck in Leuven.

Foodtruck Leuven

Waarom Go Celebrate?

Go Celebrate heeft met ruim 300 foodtrucks altijd een perfect pittoreske foodtruck die is weggelegd voor jouw event. Daarnaast hebben we ook nog verschillende biologische, glutenvrije of vegetarische foodtrucks. Hoe dan ook, kunnen we altijd aan jouw wensen voldoen. Heb je het eind van deze week nog een foodtruck nodig? Wij regelen het altijd snel voor je. Het enige dat wij nodig hebben, zijn jouw wensen.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan