Foodtruck Leiden

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Leiden en omgeving.

alle soorten foodtrucks zijn beschikbaar in Leiden

Leiden, ‘Stad van Ontdekkingen’. Stad met de oudste universiteit van Nederland en een stad met een van de dichtstbevolkte gemeenten van Nederland, na Den Haag. In deze dichtbevolkte stad is er alle ruimte voor gezelligheid, grote verscheidenheid aan food en aan entertainment. Onze foodtrucks uit Leiden dragen bij aan het strelen van de smaakpapillen tijdens foodtruck festivals als ‘Rrrollend’, ‘Lepeltje Lepeltje’ of ‘Leiden Culinair’ en geloof me we zijn er nog zat vergeten om op te noemen.

Kortom Leidenaren weten hoe het is om alle elementen samen te brengen die nodig zijn voor een fantastisch culinair feest.

foodtruck leiden

gezien tijdens 'Lepeltje Lepeltje'

Misschien ben je onze foodtrucks uit Leiden al een keer eerder tegengekomen in het van der Werfpark tijdens het foodtruck festival ‘Lepeltje Lepeltje’ in Leiden. Lekker naar het park met de kids, terwijl je nieuwe bandjes leert kennen en dj’s heerlijke beats tevoorschijn toveren. Het zijn de ingrediënten voor heerlijke foodfestivals.

Tel daar de heerlijke ambachtelijke gerechten uit de foodtrucks bij op en voor je het weet wil je meer en ben je stiekem toch nieuwsgierig of een van die foodtrucks niet aanwezig kan zijn tijdens je bruiloft of tijdens dat personeelsfeest wat binnenkort op de planning staat. Vrijblijvend informeren kan tenslotte altijd! 

onze leveranciers

Stiekem zijn we natuurlijk hartstikke trots dat we inmiddels 500 mobiele keukens in ons bestand hebben staan. Dat maakt de keuze voor jullie tegelijkertijd een stuk lastiger, want ja “die streetfood foodtruck ziet er wel leuk uit” en “die met die gigantisch mooie grill erbij is ook fantastisch voor het publiek”.

Onthoud dat er altijd een voorstel jullie kant op komt waarin jullie wensen centraal staan en waarin we in overleg met de foodtrucks er een top feest van gaan maken!

beef & burger

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

Friet

BEspaar jezelf de stress en kopzorgen

Regelmatig komen er last minute nog eventplanners en eventmanagers naar ons toe, omdat ze op zoek zijn naar een foodtruck, omdat er een foodtruck last minute heeft afgezegd. Bij ons krijg je de garantie dat de afspraken die met de foodtruck worden gemaakt ook gewoon worden nagekomen. Agenda’s naast elkaar. Tijdstip bepalen en uitkijken naar een prachtig evenement zonder dat je als organisator in de stress hoeft te schieten. Het moet vooral heel erg leuk worden met z’n allen!

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in Leiden, Zuid-Holland en omgeving

universiteit leiden logo
lumc leiden
kasteel metaal logo
heineken logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.