Saté tot rijsttafel

Altijd zin in ayam, of juist trek in telor? Niet getreurd! Bij een Indonesische foodtruck kan je zeker terecht. Hier hebben we alvast een paar Indonesische foodtrucks voor je op een rijtje gezet. Met bakken vol babi kecap en kilo’s kacang. Pak de serundeng er maar vast bij. Laat je inspireren door het aanbod en vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Saté uit een Indonesische foodtruck

Indonesische foodtruck saté

Je raadt het misschien al, maar bij de Broertjes Saté serveren ze één ding. Saté dus! Als je denkt dat dat niets voorstelt, dan heb je het mis! Zo wonnen ze in 2016 de publieksprijs van de 24Kitchen Food Truck Awards met meer dan 10.000 stemmen. Niet zo gek met goed geteste recepten uit het familierestaurant. In deze grote familie is saté een begrip. De marinade is wat de saté onderscheid. Daar komt natuurlijk ook de kwaliteit van het vlees bij kijken. Maar de juiste verhouding van pittig en zoet zal je overtuigen dat de ingrediënten het verschil maken. Of je het nu als sate, sateh, satai, of satay spelt; saté wordt meestal gegeten met rijst en atjar. De klassieke pindasaus die wij kennen lijkt echter niet op de traditionele. Zo bevat de Indonesische altijd kokosmelk of crème. Bij de Broertjes kan je terecht voor saté babi en ayam. Oftewel varken en kip. Maar je kan kiezen of je deze op een stokje of een broodje wil.

Indonesische foodtruck met uitgebreide rijsttafel

Het Javaans Eetcafé heeft inmiddels ook een Javaanse cateringbus. Met deze Indonesische foodtruck rijden en verspreiden ze hun assortiment door de Benelux. De brandweerwagen uit 1979 trekt natuurlijk de aandacht. Maar de gerechten springen eveneens in het oog. Zo zijn ze niet voor niets al zestien jaar een begrip in Groningen. Hun rijsttafels worden normaal gesproken geserveerd in kleine kommetjes. Maar alle gerechten uit de truck komen in leuke bamboe bakjes. Alles van ayam kari tot tahu merah. Kom je er niet uit, dan hebben ze een Javaans woordenboek op de site staan. Maar vrij vertaald hebben ze zowel vegetarische als vlees varianten. Bekender zijn misschien de gado gado en nasi goreng. Met gerechten uit alle delen uit Indonesië is een rijsttafel echt een feest. Maar een Indonesische foodtruck met dezelfde sferen kan de sfeer enkel overtreffen.

Javaanse catering uit Indonesische Foodtruck

Zo werken wij

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer foodtrucks die je kunt huren en wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een friet foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan