Frankfurter tot weenie uit culinaire wagen.

Dol op dogs, frankfurter fanaat of heuze hotdog fan? Wil je een mobiele hotdog foodtruck huren en ben je op zoek naar iets origineels? Dan ben je op de juiste plek beland. Hieronder hebben we namelijk alle hotdog wagens even voor je op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen hot dog trucks zit er vast wel iets voor je tussen. Laat je verleiden door de braadworst broodjes van Rudy’s Roadkill. Of raak geïnspireerd door de heldhaftige hotdogs van Chez Jan. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over de verschillende hotdog variaties.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Hotdogs zijn natuurlijk komen overwaaien uit de Verenigde Staten. Wist je echter dat dat dit een periode omgekeerd was? Lang geleden introduceerden de Europese immigranten de zogenaamde ‘frankfurters’ in Amerika. Deze hotdogs werden vervolgens op straat verkocht met mosterd en zuurkool. Inmiddels zijn we zover dat er specifieke hotdog foodtrucks door heel Nederland touren. Hieronder stellen we ze een voor een aan je voor. Een smakelijke rit![

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Nog Wat Inspiratie Nodig?

Hieronder hebben we nog even wat nuttige informatie voor je op een rijtje gezet.

De hotdog foodtruck: niet zomaar een broodje worst!

The blue truck

Daar zijn we dan. We zijn aanbeland bij de hotdogspecialisten van Go Celebrate. Van authentieke Amerikaanse trailers tot een veldkeuken uit de voormalige DDR, traditiegetrouw gaat er om hun vlees een broodje heen. De garnering daarentegen verschilt per foodtruck. Hierbij blijft het gelukkig niet alleen bij een beetje mosterd of ketchup (hoewel dat trouwens ook niet verkeerd is!). Zo heb je bij de hotdogs van American foodtruck Kitch ‘n Booz de keuze uit diverse toppings. Denk daarbij onder andere aan zuurkool, gefrituurde uitjes, augurk, jalapenos met crème fraîche en pittige saus. Genoeg mogelijkheden dus om een heerlijk broodje te maken. Ook de aankleding van deze truck is compleet in Amerikaanse stijl. Zo krijg je echt een beetje het gevoel dat je door de straten van San Francisco loopt (met een heerlijke hotdog in de hand). Een hele beleving dus!

Een hotdog truck die er qua uitstraling echt compleet anders uitziet, is de veldkeuken van Het Goulashkanon. Deze wagen was vroeger onderdeel van verschillende militaire evenementen in het land en weet met zijn prachtige voorkomen nog steeds erg veel publiek te trekken. Tegenwoordig kun je er heerlijke hotdogs met zuurkool krijgen, waarbij je de ketchup en mosterd zelf uit de fles mag knijpen. Achter deze wagen zit bovendien een prachtig verhaal dat door de eigenaren van de veldkeuken met veel plezier wordt doorgegeven. Daarnaast is de presentatie van het personeel ook perfect op de truck afgestemd, waardoor het geheel klopt en veel indruk maakt. Hotdogs met geschiedenis, dat zijn ‘t zeker.

We kunnen niet kiezen

Tot slot zijn we binnen ons bedrijf ook erg trots op de foodtrucks van Highstreet hotdogs en Brandt en Levie. In het voorjaar van 2015 opende Highstreet Hotdogs zijn deuren in samenwerking met Memory Lane. Er bleek namelijk veel animo te zijn voor een hotdogbar in Rotterdam en zie daar, de rollende keuken werd een feit. Omdat de jonge ondernemers van Brandt en Levie de droom hadden om de beste verantwoorde worsten te produceren, gingen ze eerst naar Italië. Daar hebben ze een tijd meegelopen met echte varkensboeren en al snel gingen ze ook aan de slag bij topslagers om alles te weten te komen over het vak. Eenmaal terug in Nederland hebben ze al hun ideeën verder uitgewerkt en hun merk daadwerkelijk uitgebouwd. In een later stadium is er in hun bedrijf ook een foodtruck bijgekomen, inmiddels een prachtig onderdeel van hun businessplan.

We zijn het trouwens helemaal met je eens: een keuze maken uit deze hotdoggiganten is er na dit verhaal niet per se makkelijker op geworden. Alles is namelijk erg lekker en alle wagens zijn stuk voor stuk erg prachtig. Welke truck past het beste bij jouw event of feest? Er zit er ongetwijfeld een bij die helemaal geschikt is. Veel plezier en succes met kiezen!

hotdog foodtruck

Al trek gekregen?

Heb je na zien van onze foodtrucks al trek gekregen in een lekkere pasta? Neem dan op de pagina van jouw foodtruck naar keuze contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Al onze trucks zijn geschikt voor (grote) formele en informele evenementen, en de meeste zijn zowel in- als outdoor in te zetten. Zo hebben we altijd genoeg trucks voor elk evenement of feest. Alvast veel plezier met kiezen!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan