Foodtruck Hengelo

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Hengelo en omgeving.

alle soorten foodtrucks in hengelo zijn beschikbaar

“Wil je eigenlijk nog wel thuis eten?” is de vraag als je in je achterhoofd weet dat er in de buurt een foodtruck te vinden is. want dat de foodtrucks in Hengelo populair zijn, dat blijkt wel uit alle foodfestivals in Overijssel; met ‘Stoer Voer’, ‘Food Goan Markelo’ & ‘Proef Eet’ kent de provincie een aantal culinaire top festivals. De mensen uit Hengelo en omgeving genieten elk jaar weer volop van het samenzijn aan de lange picknick tafels en de mobiele keukens met hun culinaire hoogstandjes.

holy pasta foodtruck

Foodtruck huren in Hengelo gaat eenvoudig en snel

Als je een foodtruck wilt huren in Hengelo, dan kan dat makkelijk en snel. Als de agenda’s van onze foodtruckers het toelaten, dan kan er snel geschakeld worden. Ons foodtruck bestand blijft groeien en bestaat inmiddels uit ongeveer 500 foodtrucks. Als je een foodtruck uit de directe omgeving van Hengelo wilt huren, dan nemen we eerst contact op met hen alvorens we de overige foodtruckers benaderen. ‘Support your locals, niet waar?’ Het enige wat jij hoeft te doen is je specifieke wensen bij ons neer te leggen. Dat scheelt een hoop zweetdruppels en stress tijdens de organisatie van je event.

Italiaanse driewieler uit Hengelo

Als we 1 foodtruck alvast mogen voorstellen aan je, dan wordt dat ‘La Dolce Barista’. Vrij vertaald ‘De prettige koffiemaker’. Het plezier straalt er tenslotte vanaf bij de barista van deze Italiaanse driewieler.

– De combinatie met andere dranken is te maken.
– De barista’s zijn gecertificeerd
– De koffiebonen zijn afkomstig van 1 plantage (‘single estate’)

Organiseer jij dus binnenkort een bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement? Dan weet jij waar je kunt aankloppen!


la dolce barista foodtrucker

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

bezoekers festival

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils.  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtruck bezoekers

Enkele van onze klanten in Hengelo, Overijssel en omgeving

timing uitzendbureau
sdl logo
zitron logo
nijwa groep logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.