Foodtruck Gent

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Gent en omgeving.

Foodtrucks sieren de straten van Gent en omgeving!

Ben jij op zoek naar een leuke foodtruck in Gent? Dan bent u hier aan het goede adres! Go Celebrate verzorgt boekingen voor ruim 300 foodtrucks in België en Nederland. Ook in Gent en omstreken rijden een heel aantal van onze rollende keukens rond. Dus ook in Merelbeke, Aalter, Evergem, Melle en De Pinte! Op deze pagina hebben we onze opties op een rijtje gezet. Staat hier niet de foodtruck tussen waar u naar opzoek bent? Neem dan vooral even contact met ons op. Wellicht dat we ergens anders in België wel de perfecte keuken voor u kunnen vinden.

korenmarkt belgie
korenmarkt gent

Gent staat bekend om zijn culinaire foodtruck festivals!

Gent is een authentieke en bruisende stad waar heel wat georganiseerd wordt. Wereldberoemd zijn de natuurlijk Gentse feesten. Daarnaast nodigt het foodtruck festival Barrio Cantina iedereen binnen en rondom Gent uit om al het lekkers te komen proeven dat in een foodtruck gemaakt kan worden. En dat is nogal wat! Of u nu op zoek bent naar een truck die een drie gangen diner, dessert of iets lekkers voor bij de koffie kan maken, we hebben het hier allemaal!

Voor elk type gerecht een gespecialiseerde foodtruck in gent

De mobiele frituur en hamburger foodtruck zijn ook bij ons hele populaire rollende keukens. In Gent hebben we bijvoorbeeld de befaamde Oto Burgersmet verse frieten. Maar er is nog heel veel meer! Tegenwoordig is er voor elk type gerecht wel een gespecialiseerde foodtruck te vinden. Ziet u het al voor u? Gezellig met vrienden, familie of het hele bedrijf picknicken in het Blaarmeersen recreatiepark? Met de Sjampetter foodtruck is dit mogelijk! Deze foodtruck uit Gent komt volgeladen met lekkere ontbijtgerechtjes, taartjes, drankjes en een volledige brunch of lunch naar een locatie naar keuze. 

feest in gent

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over uw evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op uw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in uw mail. Kies uit de opties, vink uw keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats uw aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor u aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

BEspaar tijd en geld

Wilt u naast een lekker hapje en drankje ook een leuke activiteit organiseren op uw evenement? Wat dacht u dan van een foto booth? Ga samen met uw vrienden, collega’s of familie op de foto met de gekste hoedjes, maskers of brillen op. Foto’s worden afgedrukt zodat u na het evenement altijd nog een leuk aandenken voor thuis hebt. In deze foto booth is de duckface nog steeds toegestaan. Doe maar lekker gek. Hoe gekker hoe leuker!

Wij zoeken graag een leuke foodtruck in Gent voor u uit!

Komt u er zelf niet helemaal uit? Laat het ons weten. We hebben de gerechtjes voorgeproefd en werken al heel lang met deze Belgische foodtrucks. Ons ervaren team van evenementen professionals weet altijd een leuke combinatie te maken van verschillende typen foodtrucks. Ook helpen we u graag mee met de verdere logistieke zaken rondom het evenement.

Zit er haast bij de aanvraag? Geen probleem. Zodra een aanvraag bij ons binnen is, neemt een van onze medewerkers contact met u op. Zo heeft u direct een goed beeld van de kosten, organisatie en mogelijkheden met foodtrucks. Het wordt sowieso een leuk feestje! Hier hebben we tegenwoordig veel ervaring mee.

karibu foodtruck

Enkele van onze klanten in Gent, België en omgeving

confidas logo
dexia bank logo
van hool logo
colruyt logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor u beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaalt u makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op uw geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en 1 events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haalt u een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kunt u hier vinden. Incidenteel is een aanvraag in Gent duurder omdat er naar verhouding vaker meer reiskosten berekend moeten worden.

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij u in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.