Foodtruck Friesland

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Friesland en omgeving.

"Wolkom op dizze pagina mei prachtige itentrucks!" 

Omringd door prachtige waddeneilanden. Gelegen langs de prachtige kustlijn van het IJsselmeer en de Waddenzee parkeren we onze foodtrucks uit Friesland op deze pagina. Daar waar fierljeppen en kaatsen zijn verheven tot cultureel erfgoed, daar geniet men ook van gezelligheid, een hapje en een drankje en entertainment tijdens festivals. Het zijn de ingrediënten waar onze foodtruckers zich thuis bij voelen en waarin Friesland maximaal voorziet.

barrio cantina foodtruck
voedsel uit mobiele keuken

Foodtruck huren in Friesland

Dat is geen enkel probleem. Misschien heb je al wat ideeën opgedaan wat betreft de foodtrucks. Misschien ben je al een paar foodtrucks tegengekomen tijdens foodfestival ‘Prik Mar Grou’ of bij het Fries Straatfestival in Leeuwarden. De plek waar ieder jaar tijdens het laatste weekend van mei de liefhebbers van theater en muziek hun hart kunnen ophalen. Neem je ideeën mee en deel ze met ons, dan gaan wij op zoek naar een prachtige foodtruck voor jouw feest of evenement!

Friese foodtrucks met een divers aanbod

Om je alvast een beetje op weg te helpen met het maken van je keuze, hebben we hieronder een greep gedaan uit ons groeiende foodtruck bestand van ruim 500 foodtrucks. Het betreft foodtrucks uit Friesland en omgeving. Neem bijvoorbeeld de foodtruck Tosti-kip. De Tosti-Kip maakt de lekkerste tosti’s in een gepimpte Kip-caravan uit 1982. Of wat dacht je ‘Kitschmann Currywurst’? Biologische currywurst en volgens traditioneel Berlijns recept van Havellander Apfelschwein gemaakt. Lokale toppers uit de regio die jouw event kleur geven!

mensen bij foodtruck

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

eten in puntzakje

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in Friesland en omgeving

Alliander logo
vodafone logo
manpower logo
deloitte logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. Incidenteel is een aanvraag in Friesland duurder omdat er naar verhouding vaker meer reiskosten berekend moeten worden.

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.