Foodtruck Enschede

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Enschede en omgeving.

alle soorten foodtrucks zijn beschikbaar in Enschede

De stad Enschede pakt graag uit als het gaat om foodfestivals, gezelligheid en mensen samenbrengen. De afgelopen jaren zijn er al vele openluchtrestaurants opgezet waar vele foodtrucks uit Enschede naartoe kwamen. Daarbij groeit ook het aanbod op het gebied van duurzaam eten & drinken. Bewuste keuzes van foodtruckers voor bepaalde samenstellingen van gerechten worden ook door de bezoekers opgemerkt en zeer gewaardeerd. 

Het ‘Stoer Voer’ festival is hier een prima voorbeeld van. Een ander foodtruck festival dat eerder al neer streek in Enschede is het foodtruck festival TREK.

 

 

Foodtruck huren in Enschede kan eenvoudig en snel!

Soms is haast geboden bij het huren van een foodtruck. Snel kunnen schakelen met foodtruckers, agenda’s naast elkaar leggen en knopen doorhakken is dan een vereiste. Gelukkig blijft ons foodtruck bestand groeien en groeien, zodat we snel de juiste foodtruck voor jouw bruiloft of bedrijfsfeest hebben gevonden.

onze leveranciers

Wij streven er naar de beste service en de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden van alle boekingswebsites en evenementenbureaus.

Sommige aanvragen nemen we dan ook niet in behandeling, en voor veel opdrachten is het dan ook niet mogelijk om direct contact te hebben met leveranciers, maar wordt juist alle zorg uit handen genomen door onze eventprofessionals om de standaard neer te kunnen zetten die corporate event catering eist. 

foodtrucker bij de grill

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

bezoekers foodtruckfestival

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtrucks op een festival

Enkele van onze klanten in Enschede, Overijssel en omgeving

its learning
gemeente enschede logo
jumbo logo
tdc groep logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.