Foodtruck Emmen

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Emmen en omgeving

Emmen al jarenlang thuisbasis van prachtig foodtruck festival!

De afgelopen jaren presenteert Emmen zich als perfecte gastheer voor een prachtig foodtruckfestival. Tegenover het Atlas theater en ‘Wildlands’ parkeren foodtrucks uit Drenthe, Emmen en omgeving hun mobiele keukens om de inwoners van Emmen te laten genieten van prachtig opgemaakte gerechten, frisse cocktails en heerlijke andere hapjes en drankjes. Je mag het gerust een bonte en stoere verzameling noemen van pioniers binnen de food festival wereld. 

De-Wafelbakkerij foodtruck
foodtruck voedsel

gezien tijdens barrel foodtruck fest!

Misschien heb je zelf al eerder een bezoek gebracht aan het foodtruckfestival in Emmen genaamd: ‘BARREL Foodtruck Fest’. Bereid met liefde, speciaal geselecteerde wijnen. Eigenlijk kom je er helemaal niks te kort. Ben je een foodtruck op dit festival tegengekomen, die je ook wel eens zou willen huren voor tijdens een bruiloft of bedrijfsfeest, of ander soort evenement? Laat het ons even weten, dan gaan wij dit voor je in gang zetten! 

Foodtruck huren in Emmen is gemakkelijk en snel!

Als je al een naam hebt van een foodtruck dan is dat altijd handig. Heb je die nog niet? Geen enkel probleem. Dan gaan wij graven in ons groeiend foodtruck bestand die momenteel de grens van 500 foodtrucks passeert. Daar moet wat moois tussen zitten voor jouw evenement. Je krijgt 1 vast aanspreekpunt. Zo houden we de lijntjes kort en verloopt de communicatie soepel. belangrijkste is dat jij geen stress moet ervaren op weg naar een topdag!

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

voedsel uit foodtruck

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils.  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtrucker op straat

Enkele van onze klanten in Emmen, Drenthe en omgeving

aditech logo
eminent technisch talent logo
xelvin logo
bouwselect logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.