Foodtruck Drenthe

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Drenthe en omgeving.

Foodtrucks in Drenthe kleuren jouw evenement!

Over een paar maanden willen jullie een evenement organiseren? Jij hebt de verantwoordelijkheid gekregen iets origineels te verzinnen. “Nou, lekker dan!” Waar gaan we beginnen voor je het weet is het zover en zit jij nog in de modus van alle opties op een rij zetten! Mogen we je een tip geven. Zonder de controle te verliezen geeft het uitbesteden, van het huren van een foodtruck, jou de minste stress! Geef je evenement kleur met een van onze foodtrucks.

Foodtruck huren in drenthe werkt makkelijk en snel!

Jij spreekt je voorkeuren uit voor een foodtruck! Wij leggen de agenda’s van de foodtruckers naast jou voorkeursdata en gaan met die banaan. Een foodtruck huren in Drenthe, of het nu voor je bruiloft is bedoeld of voor een bedrijfsfeest, was nog nooit zo simpel. Wat we in al die jaren wel hebben gemerkt is dat onze klanten concrete opties hebben of willen krijgen voor bepaalde foodtrucks en vervolgens korte lijntjes willen houden met de partijen die betrokken zijn in het proces. Daar gaan wij voor zorgen!

Foodtruck festivals in Drenthe winnen aan populariteit

Food festivals winnen aan populariteit in de provincie Drenthe. Naast dat er evenementen worden georganiseerd met  foodtrucks uit Emmen, Hardenberg en andere regio’s, zien we de foodtrucks uit Drenthe ook steeds vaker onderdeel worden van andere culinaire festivals zoals: ‘MM Culinair’, ‘Smaakmakersfestival’ & het ‘Festival der Zoete Verleidingen’. Storytelling food, live muziek en theater maken de festivals erg populair bij het grote publiek. Wil je een foodtruck huren voor een bruiloft of bedrijfsfeest? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan!

foodtruckfestival

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

foodtruck openlucht outdoor

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils.  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

eten uit de foodtruck

Enkele van onze klanten in drenthe en omgeving

inmaco bv logo
teijn logo
energiewacht logo
engie logo
post nl logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.