Foodtruck Brugge

Ben je op zoek naar een originele foodtruck uit of in de buurt van Brugge? Dan ben je hier aan het goede adres! Bij Go Celebrate werken we samen met meer dan 300 foodtrucks uit België en Nederland. Ze zijn leuk, origineel en maken de lekkerste hapjes, drankjes, desserts en maaltijden. De foodtrucks komen naar de locatie die jij in gedachte hebt, pakken hun spullen uit en maken er direct een smakelijk feestje van. Onderstaand hebben we een overzicht opgesteld van al onze foodtrucks uit Brugge en omstreken. Wil je een foodtruck in Brugge reserveren? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dan gaan wij het voor je regelen.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Op zoek naar een foodtruck in Brugge?

Brugge is het walhalla voor de fijnproever. De stad barst van de gezellige bistro’s, delicatessenwinkels en sterrenrestaurants. Ook foodtrucks doen het goed in Brugge. In maart stelen zij de show op de Mondo Markt van Brugge Culinair. In de zomer sluit het Belgische foodtruck festival Barrio Cantina haar reeks af met een driedaags evenement in Brugge. Go Celebrate werken we samen met een heel aantal leuke foodtrucks uit Brugge. Onderstaand heb we ze op een rijtje gezet.

Waar heb jij trek in?

We hebben heel wat leuke foodtrucks in Brugge waar wij de boekingen voor verzorgen. Ze hebben allemaal een eigen specialiteit. Een ding wat bij alle foodtrucks hetzelfde is, is dat een unieke smaaksensatie kunnen garanderen. De vraag aan jou is daarom, waar heb je precies trek in?

Trek in bier en chocolade?

Foodtruck Brugge

Misschien klinkt de combinatie een beetje vreemd, maar toch is deze foodtruck uit Brugge een echte aanrader! De chefs van Hop-ola weten hun gasten elke keer weer lyrisch te krijgen met hun combinatie van speciaalbieren en cacao. Paprika’s worden hier bijvoorbeeld naast de zongedroogde tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten gevuld met cacao nibs! Bij elk gerecht wordt een bijpassend speciaalbiertje geschonken. Gasten kunnen kiezen uit een shared dining concept of foodpairings. Een hit voor bedrijfs-, verjaardags- en trouwfeestjes!

Retro experience met Koek en Zopie

Koek en Zopie is geen onbekende partij in Brugge. Dit concept werd eerder uitgevoerd vanuit een vaste locatie in de stad. Nu tourt Koek en Zopie het hele land door met hippe retro foodtrucks, pop-up bars en festival bars. Ben je op zoek naar een goede barista voor op een evenement in België? Vind je het belangrijk dat de tas koffie ook duurzaam is en een minimale impact heeft op ons milieu? Bekijk dan hun profielpagina op deze site!

Rijk assortiment aan Belgische foodtrucks

Foodtrucks zijn leuk! Elke keuken maakt weer iets anders. Er valt een hele hoop te proeven! Ons aanbod in en rondom Brugge groeit met de dag. Als er nu niet hetgeen tussen staat waar je naar op zoek bent, kunnen we je misschien helpen met een andere Belgische foodtruck. Geef ons vooral even aan wat voor foodtruck jij in Brugge wilt reserveren. Wij helpen je graag met iets leuks!

Binnen een dag heb je antwoord

Ons ervaren team van evenementen professionals zit elke dag klaar om jou te helpen met het organiseren van een leuk foodtruck feestje. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op normale werkdagen garanderen binnen twee uur een antwoord.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan