Foodtruck Brugge

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Brugge en omgeving.

Keuze uit meer dan 300 Foodtrucks in België & Nederland!

Bent u op zoek naar een originele foodtruck uit of in de buurt van Brugge? Dan bent u hier aan het goede adres! Bij Go Celebrate werken we samen met meer dan 300 foodtrucks uit België en Nederland. Ze zijn leuk, origineel en maken de lekkerste hapjes, drankjes, desserts en maaltijden. De foodtrucks komen naar de locatie die u in gedachte heeft, pakken hun spullen uit en maken er direct een smakelijk feestje van. Onderstaand hebben we een overzicht opgesteld van al onze foodtrucks uit Brugge en omstreken. Wilt u een foodtruck in Brugge reserveren? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dan gaan wij het voor u regelen.

foodtruck bediend klanten op een evenement

Brugge; HEt walhalla voor de fijnproevers

Brugge is het walhalla voor de fijnproever. De stad barst van de gezellige bistro’s, delicatessenwinkels en sterrenrestaurants. Ook foodtrucks doen het goed in Brugge. In maart stelen zij de show op de Mondo Markt van Brugge Culinair. In de zomer sluit het Belgische foodtruck festival Barrio Cantina haar reeks af met een driedaags evenement in Brugge. Go Celebrate werken we samen met een heel aantal leuke foodtrucks uit Brugge. Onderstaand heb we ze op een rijtje gezet.

Foodtrucks uit Brugge met elk hun eigen specialiteit

We hebben heel wat leuke foodtrucks in Brugge waar wij de boekingen voor verzorgen. Ze hebben allemaal een eigen specialiteit. Een ding wat bij alle foodtrucks hetzelfde is, is dat een unieke smaaksensatie kunnen garanderen. De vraag aan u is daarom, waar heeft u trek in?

foodtrucker in het park

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over uw evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op uw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in uw mail. Kies uit de opties, vink uw keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats uw aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor u aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

BEspaar tijd en geld

Foodtrucks zijn leuk! Het vinden van een goede foodtruck en alle administratieve rompslomp er omheen is voor onze klanten vaak de reden dat ze bij ons aankloppen. Besteedt dit soort stressvolle taken uit en dan brengen we een passend advies uit voor u. Zonder stress uitkijken naar uw evenement is wat u wilt!

Elke keuken maakt weer iets anders. Er valt een hele hoop te proeven! Ons aanbod in en rondom Brugge groeit met de dag. Als er nu niet hetgeen tussen staat waar u naar op zoek bent, kunnen we u misschien helpen met een andere Belgische foodtrucks. Geef vooral aan wat voor foodtruck(s) u in Brugge wilt reserveren. Wij helpen u graag met iets leuks!

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoeft u niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor u. Of u nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk België de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in Brugge, België en omgeving

pointcadres
sbm logo
bedrijfslogo

Waarom Go Celebrate

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaalt u makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op uw geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haalt u een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kunt u hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij u in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.