Een Foodtruck Aan Huis Huren

Heb jij iets groots te vieren en wil je het dit jaar eens anders aanpakken? Bijvoorbeeld voor een jubileum of een verjaardag? Huur dan een foodtruck aan huis! Foodtrucks zijn er niet alleen voor festivals, maar geven ook een kleiner feest een boost! Hoe origineel is dat? En dat betekent ook nog eens: geen afwas! Deze ondernemers met passie komen ook graag naar jouw achtertuin gereden. Hieronder vind je een diverse selectie van foodtrucks én cateraars die graag bij je langskomen. Heb je vragen over jouw locatie, het aantal mensen of het budget voor een foodtruck aan huis? Neem deze vragen gerust mee in de vrijblijvende offerte aanvraag. Samen vinden we de juiste match voor jouw feestje.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Kleine  foodtrucks voor in de achtertuin

Niet iedereen heeft natuurlijk een groot terrein om een foodtruck op te parkeren, dus een kleine en wendbare versie is wel zo handig. Daarnaast zijn kleinere foodtrucks vaak een stuk goedkoper om voor te rijden. Misschien is de ijsco foodtruck van Rollend IJs wel iets voor jou. Heerlijke ijsrolletjes of slagroomwafels. Wanneer het feestje overdag wordt gevierd, is de Koffiefiets ook een leuke optie. Een goede bak koffie of thee, maar net even op iets meer originele en andere manier. En jij zit niet met de afwas!

Goedkoper alternatief : een cateraar

Een foodtruck aan huis is niet altijd de meest goedkope optie. Tenzij je een enorm feest geeft voor +50 man, zit je al snel aan een vrij hoge prijs per persoon. Een kleine foodtruck met koffie en ijs kost rond de 450 euro en voor een grote truck met burgers of cocktails moet je denken aan 800 euro. Voor sommige feesten kan het! Maar een goed alternatief voor kleinere feestjes is een catering of een kok aan huis. Deze liefhebbers kunnen compacter reizen (zonder de enorme foodtruck) en dat maakt ze erg flexibel. Zij komen bij je langs vanaf ongeveer 350 euro.

Indonesische catering

Catering of een foodtruck huren?

Ondertussen durven we wel te zeggen dat er wat ervaring zit in het team van Go Celebrate. Wij kunnen alles voor je organiseren. Van taart tot cocktails, van koffie tot Indonesische rijsttafel. Het enige wat je hoeft te doen is je wensen doorgeven en wij nemen de organisatie van je over. Zo kijken we bijvoorbeeld welke cateraars bij jou in de buurt beschikbaar zijn op de gewenste datum. Of we denken met je mee wanneer het aankomt op de grootte van de foodtruck aan huis. Alles is mogelijk en we ondersteunen je bij de organisatie. Geloof ons, wij hebben alle gekke aanvragen al gehad, dus vraag maar raak.

foodtrucks voor een heerlijk feest waar iedereen van kan genieten. Maak je geen zorgen over het opnemen van lekker eten in je evenement. We hebben het onder controle, van hapjes tot dessert

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan