Bedrijfsopening

In 2016 werd voormalig kantoorgebouw Weenapoint flink onder handen genomen. De leegstaande toren werd omgebouwd tot multifunctioneel gebouw met 104 hotelappartementen, winkels, horeca en kantoren. De Ierse PREM Group opende hier op donderdag 28 september de Premier Suites & Offices in Nederland. Tijdens deze bedrijfsopening mocht Go Celebrate de catering verzorgen met foodtrucks. Zowel de hapjes, drankjes als entertainment werden verzorgd door originele trucks.

Originele foodtrucks tijdens de bedrijfsopening

Vanuit het idee om de bedrijfsopening extra bijzonder te maken, kwam Simone van der Veen (General Manager Premier Suites Rotterdam) op het om Go Celebrate in te schakelen. Zowel bij de entree als aan de achterkant van het gebouw, stonden foodtrucks gestationeerd. Vanuit de trucks werden hapjes en drankjes uitgeserveerd.

bedrijfsopening

 

Ook werden gasten bij de entree muzikaal ontvangen door een jazz trio. Onder het genot van een muziekje, werden er verschillende lekkernijen geserveerd door Bar American en Kitch ’n Booz. Ook konden gasten samen op de foto in een originele fotowagen. Ondanks dat er slecht weer voorspeld was, kwam het zonnetje op zodra de eerste gasten arriveerden. Kortom, een prima weertje en een prima sfeertje!

 

Bedrijfsopening

 

Over Premier Suites & Offices

De luxueuze kamers van Premier Suites & Offices zijn voorzien van een slaapkamer, woonkamer, uitgeruste keuken en aparte badkamer. Gelegen naast het centraal station, is de locatie ideaal voor korte bezoekjes aan de havenstad. Daarnaast biedt de locatie interessante long stay opties. Er worden speciale tarieven gerekend voor langere verblijven.

bedrijfsopening

 

Lijkt jou dit ook wel iets? Foodtruck catering bij een bedrijfsopening?

Zowel in het binnenland als in het buitenland hebben wij ervaring met foodtruck catering tijdens bedrijfsopeningen. Zowel voor hotels, winkels of winkelcentra hebben we vaker dergelijke evenementen mogen verzorgen. Met ons uitgebreide assortiment aan foodtrucks kunnen we voor iedere gelegenheid wel iets leuks bedenken. Heb je liever chique catering, casual dining of gewoon een leuk aangeklede borrel? Neem vooral contact met ons op. Wij regelen het graag voor je.

 

 

VOLG Go Celebrate