Indonesische catering voor je eerstvolgende evenement

Gek op gado gado, echte rijsttafel fanaat, of fan van nasi goreng? Wil je Indonesische catering boeken én op zoek naar iets origineels? Dan ben je op de juiste plek beland! Hieronder hebben we namelijk onze Indische cateraars even voor je op een rijtje gezet. Zo zit er vast wel iets voor je tussen. Laat je alvast inspireren door de gerechten van KoKo LoCo. Eet smakelijk!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
indonesische catering nasi goreng

Gezonde nasi goreng en een toetje met spekkoek

Als gebakken rijst niet heel bijzonder klinkt, dan heb je nog geen goeie nasi geproeft! Als nationaal gerecht van Indonesië staat goreng op nummer twee. Hoewel we in Nederland slechts één benaming kennen, zijn er wel zeven verschillende varianten te vinden. Niet allen met vis of ander vlees, maar ook gekruid met paprikapoeder of Arabische kruiden. Behalve rijst bestaat de basis voornamelijk uit ketjap of sojasaus. Aangevuld met een spiegeleitje, gebakken uitjes, pindasaus en sambal. Bijvoorbeeld de zelfgemaakte Kemirie van KoKo LoCo. Achteraf kan je de tong blussen met een plakje spekkoek. Misschien minder effectief als een schep suiker, maar wel met veel meer smaak!

Indonesisch eten op locatie

Als we het dan over nationale gerechten hebben, dan kan je niet om Soto heen. Hoewel deze soep ook is overgewaaid naar andere landen, is de ayam variant van oorsprong uit Indonesië. Een kruidige kippensoep met gele kleur door de kurkuma. Daarnaast is de soep vaak goed gevuld met zowel stukjes kip en een gekookt ei als rijst of vermicelli noedels. Bovendien kan je er zelf natuurlijk nog veel meer bijgooien. Maar vergeet vooral de kroepoek niet!

Foodtruck aan huis
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

ONZE INDONESISCHE CATERAARS

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan