De beste Haarlemse happen

Ben jij op zoek naar een cateraar in de prachtige stad Haarlem? Dan ben je op het juiste adres. Go Celebrate heeft in dit ‘catering Haarlem’-overzicht de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Of je nu op zoek bent naar een cateraar voor 200 man op een bedrijfsevenement of voor een gezellig diner voor je 10 beste vrienden, wij kunnen je helpen. Eigenlijk zijn we een soort van matchmaker. Geef jouw wensen voor de catering door en wij zoeken de perfecte match voor jouw event en maken een offerte voor je. Zo hoef jij niet allerlei restaurants en cateraars langs om te vragen of ze tijd hebben. En je hoeft ook geen verschillende offertes met elkaar te vergelijken. Catering Haarlem? Yes, wij fixen het voor je.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Catering Haarlem en omstreken

Catering Haarlem Go Celebrate

Van een feestje op het strand in Bloemendaal tot aan de Haarlemmerliefde; wij kunnen je voorzien van de perfecte match. Of het nu een bruiloft is waar je een gezellige foodtruck voor wilt huren of wanneer je op een speciale locatie een 5-gangen diner voor familie en vrienden organiseert. In ons netwerk van chef koks zit er altijd eentje bij die perfect past bij jouw gelegenheid.

Weet je al wat de datum en locatie moet worden? In dat geval denken wij met je mee en zoeken een chef die vrij is om voor je te komen koken. Ligt het plan eigenlijk nog helemaal open en is het idee nog niet concreet? Ook dan kunnen we je een aantal voorstellen doen en inzicht geven in de kosten. Misschien doen we wel een suggestie waar je nog niet aan had gedacht! Wij zorgen er sowieso voor dat de organisatie vlekkeloos verloopt. Succes gegarandeerd.

De perfecte food match

Ben jij een echte culi en wil je een speciaal menu samenstellen met een professionele chef kok? We hebben allerlei chefs die gespecialiseerd zijn in een specifieke keuken. Van asian-fusion tot volledige Italiaanse buffetten à la di mama. Of ben je juist geen culinaire guru, maar wil je wel graag dat iedereen op jouw event voldaan naar huis gaat?

Onze food-matchmakers hebben persoonlijk contact met de foodtrucks en chefs, dus ook de volledige organisatie kan van je worden overgenomen. Het is ook wel lekker om het gewoon uit te besteden toch? Wij denken met je mee over de stroompunten, de hoeveelheid eten die je nodig hebt en de capaciteit om het eten uit te serveren. Van Marokkaans tot Indisch tot tosti’s en wraps, alles is mogelijk.

Catering Haarlem - Go Celebrate

Catering Haarlem inhuren?

Geef gerust je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je op. Wanneer je onderstaand formulier invult, geef je eigenlijk de basis aan ons door. Voor hoeveel mensen is het event, wat is de locatie en wat zijn ongeveer je wensen? Na het invullen nemen wij contact met je op, om alles nog even kort door te spreken. Hebben we alles goed begrepen? Daarna gaat het team voor je rondkijken en zorgt dat er voor jou een mooi voorstel komt. Het is dus volledig vrijblijvend en wij hopen de perfecte match voor jouw event te vinden. Kortom, een hulp bij het vinden van de beste cateraar in Haarlem voor jouw feestje.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan