De leukste, lekkerste en meest originele catering voor uw communiefeest!

In mei is het zover! Dan is het tijd voor het meest kleurrijke, vrolijke en feestelijke evenement van het jaar. U kunt dit communiefeest natuurlijk in een afgehuurde zaal of restaurant vieren, maar een lentefeest in eigen tuin is natuurlijk nog veel leuker! Gezellig samen in de zon onder het genot van een hapje en een drankje. Go Celebrate helpt graag mee om er een bijzondere gelegenheid van te maken. Wij bieden de leukste catering voor uw communiefeest met foodtrucks, catering services en privé chefs.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Zoete-Maar Ook Hartige Hapjes

Catering Communiefeest

U kunt voor zoete of hartige communiefeest catering kiezen, of gewoon allebei! Wat dacht u van een lekkere croque monsieur met een warme Brusselse wafel als dessert? Onze foodtrucks en cateraars in België en Nederland toveren de meest kleurrijke creaties op uw bordje. Laat het communicantje en haar vriendjes en vriendinnetjes zelf kiezen! Zo kunnen zij bijvoorbeeld hun eigen wafel beleggen met snoepjes, vruchtensaus en slagroom. Of hun hotdogs met gezondere toppings zoals uitjes, augurk of jalapenos. Wat ook heel erg leuk is, is een pizzafeestje! Bij Time to Taste kun je zelf een pizza beleggen waarna de pizzabakker de italiaanse lekkernij in een houtgestookte steenoven klaarmaakt.

Geniet Zelf Ook Van Deze Bijzondere Dag

Een communiefeest is een uniek evenement. Geniet er daarom zelf ook zoveel mogelijk van! Wij kunnen de gehele catering organisatie uit handen nemen. We zorgen voor dat er genoeg stoelen, tafels, decoratie en vermakelijk entertainment aanwezig is! Laat Go Celebrate de catering voor het communiefeest op zich nemen en geniet zelf ook van deze bijzondere dag. Vertel ons over uw wensen, verwachtingen en beoogde belevenis. Vervolgens gaat ons  ervaren team van evenementen professionals voor u aan de slag. We werken samen met de leukste entertainers en cateraars in België en Nederland. Voor uw catering op het communiefeest vinden wij altijd wel een juiste oplossing!

catering communiefeest
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan